Kuncsik Kata
Kuncsik Kata

Pedagógus - művészeti tanár, közgazdász és coach-szakközgazdász végzettséggel rendelkezek, a hivatásomat pedig fejlesztéssel foglalkozó szakemberként - coach, tréner és tanácsadóként találtam meg.

A rendszerszemléletem és a pedagógiai vénám találkozásaként találtam rá erre a területre, ami iránt a legtöbb szenvedélyem és érdeklődésem van. Nagy örömömre szolgál fejlesztő szakemberként dolgozni, mert a hivatásom által szakmailag és a magánéletemben is számomra fontos értékek mentén haladhatok nap, mint nap: a folyamatos tanulás és az alkotás végtelen tárháza; alázat; szorgalom; tisztelet; emberekkel való kapcsolódás;  biztonságos keretek és szabadság egyben.

Coachként arra törekszem, hogy az ügyfeleim felismerjék és hasznosítani tudják az addig nem azonosított belső erőforrásaikat és motivációjukat, hogy jobban lássák és értsék a saját  működésüket és értékeljék magukat. A coaching folyamatok során az ügyfeleim igényétől függően sokféle eszközt használok vagy éppen csak figyelek és kérdezek.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Az első munkámat tanári tanulmányaim alatt zenetanárként kezdtem Nyíregyházán, egy alapfokú művészetoktatási intézményben, majd közgazdászként végeztem Budapesten, és ezen a területen folytattam tovább a pályámat. Először a HP-nál dolgoztam francia nyelvű kapcsolattartóként, majd a következő 5,5 évben a P&G-nél helyezkedtem el pénzügyi területen.

Időközben éreztem a pedagógia és az emberekkel való foglalkozás hiányát, hogy az excel táblákon és a számokon kívül másra van szükségem hosszú távon, ezért elkezdtem a business coach tanulmányaimat, ahol 2019-ben diplomáztam. Amint elkezdtem a képzést a P&G-nél is kaptam teret arra, hogy becsempésszek egy kis önismeretet, tréninget és coachingot. Szerveztem előadásokat, workshopokat és magam is tartottam tréningeket, csapatépítőket és coachingot. Három éve vállalok pro-bono és hivatalos coaching folyamatokat, illetve tartok tréninget és csapatépítőt is magyar KKV-knál.

Tanulmányok

2020-2021 Tréner, Tanácsadó, Facilitátor képzés - Legacy Kft

2017-2019 Business Coach - szakközgazdász - Budapesti Metropolitan Egyetem

2012-2016 Közgazdász - kereskedelem és marketing alapszakon - Budapesti Gazdasági Egyetem

2006-2010 Nyíregyházi Egyetem - Ének-zene tanár

Fontos még rólam tudni, hogy

A különböző területeken szerzett tudás és tapasztalatok mellett különösen közel állnak a szívemhez a Franciaországban és az Egyesült Királyságban eltöltött évek. Az eltérő kultúrákban megélt érzések és élmények nem csupán egy életre szóló élményt, hanem plusz színt adnak a szemléletemhez a magánéletemben és a munkámban egyaránt.

Nyelv:
magyar, angol, francia
E-mail cím:
kuncsik.kata@gmail.com
Telefonszám:
+36304786016
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam