dr. Kópé Ildikó
dr. Kópé Ildikó

Kópé Ildikó vagyok, coach, jogász és leendő pszichológus. A coaching „művészete” mára az egyik legnagyobb szenvedélyem: izgalmas dolog az ügyfeleimet támogatni abban, hogy  megtalálják a kiutat az elakadásaikból (legyen az business vagy life coaching). Feltölt, hogy nagyon sok új embert ismerek meg hétről hétre, akik bíznak bennem és együtt élhetünk meg mélységeket és magasságokat.

Coach-csá válásom során a kezdeti motivációm az volt, hogy people managerként szerettem volna minél szakszerűbben segíteni a csapatomat, és amikor egy dél-kelet ázsiai csapat élére kerültem manager-ként, gyakorlatilag a coaching talált rám és kezdetét vette egy izgalmas szakmai és önismereti utazás.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Jogi pályáról indultam, közel 10 évig tevékenykedtem finance és HR területeken multinacionális vállalatoknál, majd az üzleti szektorból a segítő szakmák felé indultam el, felhasználva a múltban szerzett tapasztalatomat. Jelenleg karriertanácsadóként dolgozom, főképp pályájuk elején járó és karrierváltó jogászokat támogatok. Emellett pszichológiát tanulok, és eltökélt szándékom, hogy egy napon pszichoterapeuta váljék belőlem.

Tanulmányok

2022-2025 (jelenleg is) Károli Gáspár Egyetem - Pszichológia
2022-2023 (jelenleg is) GROW Trénerképző Központ - Tréner
2022 Umathum Mediátor Akadémia - Mediátor
2022 Antares Csoport Kft. - Tranzakcióanalízis Alapképzés
2021-2022 Business Coach Akadémia - Business Coach
2017-2019 ELTE Állam-és Jogtudományi Kar - Adójogász, LLM
2008-2014 ELTE Állam-és Jogtudományi Kar - Jogász

Fontos még rólam tudni, hogy

Van egy Fodor Ákos haiku, ami így szól: “Mindegy, hogy honnan, mindegy, hogy hová, mindegy, hogy mégy-e. Figyelj”. Ez a haiku nagyon szépen megfogalmazza, mit jelent számomra a coaching: értő figyelemmel kísérem az ügyfeleimet egy tiszta lapként, és az ülésekre is úgy tekintek, mint egy tiszta lapra, nem hallgatva prekoncepciókra, szimpátiára, benyomásokra, hogy ítélkezésmentes maradhassak - ehhez pedig a buddhizmust hívom segítségül.

Szabadidőmben sokat fotózom, 2021-ben fotográfus lettem - jelenleg az első fotókönyvemen dolgozom. 15 éve jógázom, legújabb szenvedélyem a mindfulness.

Nyelv:
magyar, angol
Régió:
Budapest
E-mail cím:
drkopeildiko@gmail.com
Telefonszám:
+36204808876
Honlap:
Facebook:
https://www.facebook.com/ildi.kope.coaching
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/ildikó-kópé-dr-ll-m-5731719a/
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam