Kiss Zsófia
Kiss Zsófia

Kisgyermekkoromtól kezdve a zene szerelmese voltam, sokáig művészi pályára készültem. Az érettségi megszerzését követően azonban mégis más utat választottam: közgazdász végzettséggel HR területen kezdtem karriert építeni. A folyamatos fejlődés híveként erős önismereti fókusszal dolgoztam magamon, coach, valamint Thomas PPA szakértő végzettséget szereztem. Mára 10 év kihagyás után újra aktívan merítkezem a zene által felszabaduló energiákból.

HR vezetőként részt vettem szervezetek építésében, fejlesztésében, eközben mélyebben megismertem és tanulmányoztam az egyes személyiségtípusokat. Hiszem, hogy az emberi erőforrás a szervezet eredményességének a kulcsa: mindenki jó valamiben, én segítek feltárni az erősségeket, és hogy ezeket hol és hogyan tudja a szervezet a legjobban ”használni”, miközben a kolléga is kiteljesedhet. A folyamat során külön figyelmet szentelek a bizalmas beszélgetéseknek, mivel sok esetben a személyes problémák-elakadások az egyéni és szervezeti szintű teljesítményben is érződnek.

„Nem a siker a kulcs a boldogsághoz. A boldogság a kulcs a sikerhez. Ha szereted azt, amit csinálsz, sikeres leszel.” /Albert Schweitzer/

Saját megéléseim, tapasztalataim által szeretnék támogatást nyújtani a hozzám fordulóknak megtalálni a “boldogságukat”, hogy többé ne legyen gátja a valódi sikernek - munkában, magánéletben egyaránt.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

  • HR generalista / vezető
  • Life / Business coaching
  • Teamcoach / csoportfacilitátor

Tanulmányok

  • Közgazdász
  • Rendszerszemléletű és megoldásorientált coach
  • Thomas PPA expert
  • Csoportfacilitátor

Fontos még rólam tudni, hogy

Egyéb specialitás: célzott csapatépítések (50 főig)

Nyelv:
magyar
Régió:
Budapest
E-mail cím:
zsofiakissconsulting@gmail.com
Telefonszám:
+36308121578
Facebook:
https://www.facebook.com/zsofiakissconsulting
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/zsfia-kiss-b8195076/
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam