Kiss Aranka

Kiss Aranka – ISCF coach, kommunikációs tanácsadó. Több, mint 20 éve kommunikációs területen dolgozom multinacionális környezetben. A coaching előtt személyes mentorként számos kollégámat segítettem át nehezebb időszakon, vagy támogattam a siker elérésében. 2020. decemberében lettem hivatalosan coach. Miért csak most? Mert az elmúlt 20 év tapasztalata mostanra forrt ki bennem. Tudatosan élek, és ezt folyamatosan gyakorlom, barátaim, férjem támogatásával. Nincs végállomás, állandóan változó környezetben élünk, a változás lett biztos. Ahhoz, hogy OK legyünk, ismernünk kell önmagunkat, fel kell ismerjük az adott helyzetekben mi az, ami személyes jóllétünket, boldogulásunkat, boldoggá válásunkat biztosítja. A megoldás bennünk van, de ezt könnyen elfelejtetik velünk a mindennapok feladatai.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

2015 - 2022. május  Electrolux Magyarország, CEO támogatás, Kommunikációs vezető
2008 - 2015 MOL Csoport, Kommunikációs szakértő (Belső kommunikáció)
2005 - 2007 T-Online tartalom menedzser
1999 - 2005 Információs- Társadalom és Trendkutató Központ (ITT), Projekt menedzser

Tanulmányok

2021 - ELTE Pszichológia szak (aktív)
2020 - CoachAkadémia, ACSTH szintű ICF coach kompetenciákra
épülő Business Coach képzés
2004 - BGF Gazdaságdiplomácia, nemzetközi menedzsment
2001 - Szegedi Egyetem, PR & Marketing kommunikáció

Fontos még rólam tudni, hogy

Hiszem, hogy a sikeres embert az különbözteti meg az átlagtól, hogy ismeri önmagát, hisz önmagában, és ha egy ajtó kinyílik előtte, dönt, hogy belép-e vagy továbbhalad. Sokan toporognak egy helyben, kész tervvel a fejükben, várva a külső megerősítést. Hiszem, hogy önmagunk felfedezése hozzásegít ahhoz, hogy belépjünk a kiválasztott ajtókon, és olyan kapukat is megnyit előttünk, amelyek létezéséről korábban nem tudtunk. Én beléptem saját kapumon, coachként számíthatsz rám. Most rajtad a sor!

Nyelv:
magyar, angol