Éliás Nóra
Éliás Nóra

Éliás Nóra vagyok, ICF akkreditált coach, kommunikációs szakember, rendszerállító konzultáns.
Alapképzettségem szerint kommunikációs szakember vagyok. Már nem vagyok pályakezdő, negyvenplusszosként volt jónéhány munkahelyem, projektem, vállalkozásom. Voltam köztelevíziós szerkesztő, marketinges a fémgyártótól színházig több helyen, vettem részt ezerszám kisebb, nagyobb, hosszabb, rövidebb projektben. Munkás időm felét töltöttem saját vállalkozásban, szabadúszással. Projekt-intervallumban dolgozom, hol szabadon, hol kötöttebb formában. Volt, hogy kommunkáltam, volt, hogy abban vettem részt, ahogy mások kommunikálnak. Volt, hogy beosztottként, sok évet vezetőként. Van, hogy kommunikálok, vagy abban segítek, mások hogyan kommunikáljanak. Van, hogy beosztottakkal, máskor vezetőkkel dolgozom. Vállakozásokkal, vagy egyénre szabottan. Összességében két évtizede ez a meghatározó.
A módszerem változott, bővült, alakult, évtizedek alatt.
A kommunikációs tanácsadás mellett egyre nagyobb belső igényt éreztem arra, hogy a tanácsadást átformálhassam, olyan módszereket is alkalmazni tudjak, amelyek intenzívebb együttműködésre sarkallja az ügyfeleimet, partnereimet. Így lettem business coach, és találtam meg a család- és rendszerállítás hellingeri módszerét is.
Tagja vagyok az akkreditált coach-ok nemzetközi szervezetének, az ICF-nek, amelynek hazai kommunikációját is vezettem, viszonylag sokat írok, néha szakmai módon, szerkesztettem a Magyar Coachszemlét is.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

  • Duna Televízió, Mindentudás Egyeteme
  • ICF Magyar Tagozata
  • Magyar Coachszemle

 

Tanulmányok

  • kommunikációs szakember
  • business coach (ICF)
  • család - és rendszerállító (Hellinger)

 

Fontos még rólam tudni, hogy

Azt vallom, hogy mindig úton vagyunk, a változás, fejlődés, alakítás és alakulás lételemünk. Minden nap tanulnunk kell valami újat, magunkról, a Világról, hol magányosan, hol iskolai keretekben.
Rendületlenül hiszem, hogy sokkal több a képességünk, mint amit használunk, érdemesek vagyunk arra, hogy kihozzuk magunkból a lehető legtöbbet.
Férjemmel Budapesten élek, van mozaik családunk, és összesen öt félfelnőtt gyerekünk.
Szeretek fényképezni, pitét sütni, állandóan utazni. Tíz éve foglalkoztat az asztrológia, amelynek csodáját ha kérik, szívesen megosztom a hozzám fordulókkal.

Nyelv:
angol
Régió:
Budapest
E-mail cím:
nora.katalin.elias@gmail.com
Telefonszám:
+36703609508
Honlap:
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam