Éder Bolgár Ildikó
Éder Bolgár Ildikó

Pontosan tudom, ki vagyok, hová tartok, és mi a küldetésem.

20 éves korom óta vagyok vállalkozó. Negyvenes éveimig a munkám volt a szenvedélyem, napi 12-16 órát dolgoztam, vezetőként Szlovákiában. Feleségként és anyaként azonban kudarcot vallottam. A sors azonban adott egy hatalmas pofont, sok mindent elveszítettem. Elöntött az az érzés, hogy az életnek már nincs értelme, de később rájöttem, hogy az élet valami mást készít elő számomra, és szeretném felfedezni, mi az. Ehhez azonban először rendet kellett tenni a fejemben, és meg kellett ismernem magam. Elkezdtem önfelfedező terápiákra járni, elkezdtem tanulni. Megértettem a pszichológia, a filozófia és a buddhizmus tényeit. Nagy változásokon  mentem  keresztül, és 2011-től Kanadában élek, most már tudatosan és boldogan feleség, anya, mentor és vállalkozó szerepben.

Az én küldetésem, hogy megtanítsam az embereket tudatos életre. Segítek a nőknek és a férfiaknak megtalálni életcéljukat, kilépni az állandó körforgásból, és saját kezükbe venni életük irányítását.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

D.P. - Bratislava

BenRose- reality

MediPed- saját vállalkozás

Finansconzult. sk

Toronto Hun. h.

Pannon.ment.servise Toronto

Tanulmányok

1983- 1988 SOUO- Zl. Moravce ( Slovakia)

1995-1999 Akademia Kozmetic. vz.  Bratislava (Sk)

2013-2016 University of Ontario Institute of  Technology

Fontos még rólam tudni, hogy

Hiszek magamban! Hiszek abban, hogy mindaz, amit megálmodtam az megvalósul. Hiszek a pozitív gondolkodás erejében és hiszem, hogy nincsenek véletlenek.

Nyelv:
magyar, angol
Régió:
Online határtalanul
E-mail cím:
finansconzult@gmail.com
Telefonszám:
1-647-5006310
Facebook:
https://www.facebook.com/ildiko.eder.5
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/ildiko-bolgar-3283b274/
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam