Dankó Adrienn
Dankó Adrienn

Business coach, karrier tanácsadó, vezetőkiválasztással foglalkozó szakember

2005 óta, nemzetközi környezetben közép- és felsővezető kiválasztással és karrier tanácsadással foglalkozva bizonyosságot szereztem, hogy a sikeres együttműködéshez közös hang megtalálása és megnyílás szükséges. Fő szándékom a bizalommal teli és támogató kapcsolat kialakítása, hogy ügyfeleim a legtöbbet tudják kihozni magukból.

Hiszem, hogy eredményesen együtt dolgozni partneri viszonyban, gondolatindító, inspiráló és kreatív együtt gondolkozás során lehet, mely feltárja a klienseimben rejlő fejlődési lehetőségeket. Elkötelezett vagyok, hogy arra ösztönözzem ügyfeleimet, hogy elakadásaikat kommunikáció útján oldják fel, és saját erőteljes erőforrásaikat használva megtalálják a saját útjukat, és változási folyamatuk során megtegyék előre lépésüket.

Klienseim szerint „tudatos jelenlétemmel hiteles és biztonságos légkört alakítok ki együttműködésünk során”. „Rugalmasságom és az ügyfélhez való igazodásom minden elé helyezi az ügyfél saját haladásának fontosságát”. ”Objektív és minősítéstől mentes kérdésekkel térképezem fel a kliensem számára igazán fontos kérdéseket”.

Ezek előmozdítása valós, mélyreható és hosszan tartó változást eredményez ügyfeleim jövőbeni működésében, így mind karrier, mind magánélet terén elősegíti a sikeres életút kialakítását.

Szolgáltatásaim magyar és angol nyelven elérhetők.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

  • Continuum Coaching/Alapító társtulajdonos, ICF tag Business coach/2019-jelenleg
  • MaMi Műhely/Anya karrier tanácsadó & ICF tag karrier coach/2019-jelenleg
  • Korn Legal & Consulting/Vezetőkiválasztási üzletágigazgató, 2019-től ICF tag Business coach/2014-jelenleg
  • Talent Source Kft./Szenior vezetőkiválasztási tanácsadó/2005-2014

Tanulmányok

  • Coach Akadémia/ICF akkreditált ACTP Business coach diploma/2018-2020
  • Budapesti Corvinus Egyetem/MSc in International Business & Economics/2003-2005
  • International Business School, Budapest/BA in Business Administration/1999-2003

Fontos még rólam tudni, hogy

Kisfiammal és férjemmel Budapesten élünk.

Tanulmányaim során beleszerettem a coachingba. Fantasztikus eszköznek tartom, amellyel biztosíthatjuk folyamatos fejlődésünket, jóból még jobbá válhatunk. Vezetőkiválasztási hátterem okán a karrier coaching és az executive coaching állnak hozzám a legközelebb, itt érzem magamat a leghitelesebbnek.

A coaching mellett közép- és felsővezetők számára nyújtott karrier tanácsadással és multinacionális cégek számára vezetőkiválasztással szintén foglalkozom. Élvezem, hogy több mint 15 éves tapasztalatomat továbbra is kamatoztathatom ezeken a területeken. Számos felsővezető ügyfelem által jól ismerem a vezetők kihívásait és én is vezetői tapasztalattal rendelkezem.

A MaMi Műhelyben megnyitása óta anyukák számára tartok karrier coachingot és karrier tanácsadást. Kiemelten fontosnak tartom, hogy támogassam az anyukák munkába való visszatérését, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb karrier utat, mely lehetővé teszi kiteljesedésüket.

Nyelv:
magyar, angol
Régió:
Budapest
E-mail cím:
adrienn.danko@klc.co.hu
Telefonszám:
+36703108259
Honlap:
Facebook:
https://www.facebook.com/Dank-Adrienn-karrier-103718751018043
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/adrienn-danko-acc-55023a1/
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam