Csepregi Ottó
Csepregi Ottó

Business coach-ként célom, hogy a gyakorlati tudást és vezetői tapasztalataimat felhasználva értéket teremtsek a coaching folyamatban résztvevők számára.

Tapasztalt vezetőként, széleskörű ismeretekkel rendelkezem a cégvezetés, az értékesítés, a marketing és az üzleti menedzsment területén. Kiemelkedő eredményeket értem el a teljesítménymenedzsment, az ügyfél akvizíció, az ügyfél bázis kezelés és a bevétel növelés területén, mind lakossági-, mind B2B szegmensben. Elismert szakértőként tartanak számon, aki hatékonyan irányít, üzleti terveket és áttörő ötleteket készít és valósít meg. Munkámat a proaktivitás, az innováció, stratégiák kidolgozása, a célok elérése és a változások hatékony kezelése jellemzi – kiegészülve kiváló analitikai készségekkel.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

2019- 3rdGEN Zrt., ügyvezető, alapító, Igazgatósági tag
Alapítótársaimmal hiszünk abban, hogy a nagyvállalatok- és multinacionális cégek csúcsvezetőinek üzleti tudása és tapasztalata felbecsülhetetlen érték. Hiszünk abban is, hogy a KKV-knak és cégvezetőiknek, valamint a multinacionális cégek és nagyvállalatok közép- és felsővezetőinek is szüksége van erre a tudásra ahhoz, hogy a mai modern gazdasági- és vállalati környezet kihívásaira hatékony válaszokat tudjanak adni. Cégünk küldetése, hogy ezt - az egyébként elérhetetlen - tudást elérhetővé tegyük minden vállalat számára, és ezzel értéket teremtsünk.

2019– ICF ACC Business Coach

2017-2018-ban vettem részt a Legacy Coach képzésén. A szükséges tudás elmélyítése és a gyakorlati előfeltételek teljesítését követően, 2019. júliusban kaptam meg az ICF ACC minősítését.

2016–2019 FlexLink Systems Kft., Country manager
Svéd tulajdonban lévő vállalat cégvezetőjeként felelős a cég működéséért és pénzügyi eredményeiért. Fő feladataim: a magyar operáció vezetése és fejlesztése, a működés transzformációja, az ügyfélbázis- és az árbevétel növelése. Az első két évben az árbevételt sikerült megduplázni, miközben a csapat 80%-a kicserélődött. Új iparágban, új környezetben és új feladatkörben találtam meg új kihívásom.

2010–2016 Vodafone Magyarország, Vállalati értékesítési igazgató
A távközlési vállalat B2B üzletágán belül, 45 fős értékesítési szervezet vezetése, teljes pénzügyi felelősséggel a mikro-, kis- és középvállalati szegmens eredményeiért. Fő feladataim: az értékesítési csatornák menedzselése, a direkt-, indirekt- és Key Account értékesítők fejlesztése és irányítása. Ebben az időszakban a szegmens piaci részesedése folyamatosan nőtt, miközben kiemelkedő eredményeket értünk el az ügyfélélmény-, az ügyfél elérések- és a dolgozói elégedettség növelésében.

2001–2010 Invitel Zrt.
Különböző méretű és összetételű (4-100 fős) csapatok vezetése, értékesítési- és marketing területen. A kiskereskedelmi üzlethálózat valamint a piac- és szegmens menedzsment irányítása.

Tanulmányok

  • 2018 Business Coach – Legacy Kft., Legacy Coachképzés (ACSTH)
  • 2001 Közgazdász – Budapesti Gazdasági Főiskola, Külkereskedelmi Főiskolai kar, pénzügy szakirány
  • 1999 Erasmus ösztöndíj – Hague University of Professional Education, Hága, Hollandia

Fontos még rólam tudni, hogy

Munkám során az értékteremtés, a legjobb ügyfél-élmény biztosítása, a sokszínűség támogatása és elkötelezett-, elégedett- és kiváló teljesítményt nyújtó egyéniségek/csapatok/vállalat építése vezérel.

Nyelv:
magyar, angol
Régió:
Budapest, Pest megye, Közép-Magyarország
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam