Csepcsányi Adrienn

Csepcsányi Adrienn vagyok anya, vállalkozó és coach.

A Coach-á válás felé kanyargós út vezetett. Több egyéni fejlődési úton indultam el mire coach lettem. Minden támogató szakembernek alapos önismereti munka ad alapot arra hogy másoknak is segíthessen. A lelki iránytű fejlesztése mindig jó befektetés volt számomra. Például: diák koromban kortárs segítő képzés, pszichodráma, családállítás, SVT, kineziológia, pszichológiai egyéni terápia.

A coaching világának megismerése kapcsán indultam a karrier váltás irányába. Egy napon utam következő lépcső foka önmagam újra definiálása lett és a jövőmet coach ként láttam a továbbiakban.

Hiszek a pozitívutak létezésében  mindenkiben, ott van a lehetőség, mindig van megoldás csak remény kell és elszántság.

Coach-ként az ügyfeleimet a belső bölcsességükkel kapcsolom össze, így találják meg a saját útjukat és értelmüket a világban.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Az életemben folyamatosan helyt kapott az önismeret fejlesztése.  Kamasz koromban kortársegítő önismereti képzésen vettem rész ezért is tudtam segítséget és megértést nyújtani tinédzser, kamasz és egyetemista kortársaimnak.

Egyetemi éveim közben önismereti pszichodráma foglalkozásokon vettem rész, ami sokat segített az felnőtévállás buktatónál.

Az alapdiplomám Agrármérnök, állattenyésztő mérnök szakirányon szereztem.

12 év munkatapasztalattal rendelkezem vezető munkakörben az agráriumban termelés termék értékesítés, és digitális marketing területén.

12 éve Ügyvezetőként a hazai agrárszektorban az Agro-Csep KFT- ben szántóföldi növénytermesztés, árutermelő gyümölcs ültetvények szaktanácsadójaként veszek részt.

7 évig a vállalkozásban állattenyésztéstől egészen a tejtermék feldolgozás, termékértékesítésen át ívelő munkafolyamatok szervezése és koordinálásáért is feleltem. Feladatom volt az értékesítés megtervezése is a piaci és online területeken, valamint partnerekkel kapcsolattartás, szerződéskötés, megrendelések és munkaszervezés.

10 éve tejtermék gyártást oktatok sajtkészítő workshopok keretein belül.

Munkámban mindig az asszertív kommunikációt tartottam szemelőt, ezáltal egyenlő keret rendszert tudtam felállítani a partnereimmel így hatékony valódi együttműködések születtek.

5 éve lehetőségem lett tapasztalatot szerezni az egyéb kézműves termékek készítésénél nem csak élelmiszeripari kézműves termékek kapcsán, hanem fazekas és egyéb népi kézműves területen is. A fazekasságban szerzett tapasztalatok abban is segítettek, hogy megélhessen az alkotói tevékenység szépségét. A kreativitás, hogy tud alkotás közben kibontakozni és fizikálisan is manifesztálódni.  A kreatív kézműves alkotói tevékenység segített az időtlen pillanat átélésében a flow élmény megtalálásában.

Az évek alatt összegyűjtött élettapasztalatok sarkalltak arra, hogy bátran lépjenek életem következő lépcsőfokára. A coaching világának felfedezése indított el a Metropolitan egyetem Business és Team coach képzésére, ahol rengeteg sok szakmai tudást és gyakorlatot szerzek a mai napig.

Tanulmányok

• Szent István Egyetem, Gödöllő Állattenyésztő mérnök Bsc 2005 szept - 2010 nov
  • OKJ - Aranykalászos Gazda képzés Magiszter Menedzser Kft, 2008 szept - 2009 máj
  • OKJ - Sajtkészítő Magiszter Menedzser Kft, Budapest 2016 szept - 2017 máj
  • OKJ - Fazekas Dr. Kresz Mária Alapítvány, Budapest 2017 szept - 2019 júl
  • Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) 2023-2024
  • Vista Verde (VISTAVERDE Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.) akkreditált képző intézmény Facilitatív és Transzformatív Mediáció 2023

Fontos még rólam tudni, hogy

Vállalkozó szellemű ember vagyok, aki többször belevágott a víziói megvalósításába. Tudom milyen egy újabb vállalkozást elkezdeni, amikor egy intuícióból vezérelt ötlet nem hagy nyugodni és elindulni a megvalósítás felé.

Hiszek az élethosszig tartó tanulásban, mert a kulcs a változásban van. A változások útján lehetőség nyílik önmagunk megismerésére. Több karrier váltáson estem át és az újabb irányokat igyekeztem a meglévőkkel összefésülni mert fontosnak tartom a több lábon állást. Az újra szerveződésekhez mutatott a hozzá állásom lehetővé teszi, hogy karrier coach-ként hatékony kísérő lehetek. A kívánt jövő kézzelfoghatóvá válik, ha elhiszed!

Szívügyem a munka és magánélet egyensúlya, mint vállalkozó anya. Én is minden nap igyekszem úgy lavírozni, a különböző szerepeimben, hogy mindenki megkapja a szükséges figyelmet. Segíthetek life coachingban másoknak megtalálni a közép pontjukat hogy stabilan és kiegyensúlyozottan álljanak az élet különböző helyzeteiben. A munka megfelelő fókuszba helyezésével a magánélet térnyerése észrevehető.

Segíthetek Business coachingban a vezetői attitűdök kiépítése kapcsán. A vezető csapata vagy beosztottjai teljesítménye szoros összefügésben áll a vezető kompetenciáival és alkalmasságával. Az munkatársakkal az asszertívkommunikációt alkalmazva lehet leginkább átadni a gondolatokat. Van, amikor a vezető lelki állóképességénétől is függ a siker.

Az agrár szektorban töltött éveim nyomán a hasonló területen dolgozók számára agrár coaching-ot vállalok, hiszen a mezőgazdasági termelés rengeteg felkészültséggel jár. Gazdasági szempontból több éves előtervezést igényel. Emberi oldalról pedig rendkívüli próbatétel hiszen a természet, ami diktál.

Az ügyfeleim visszajelzése alapján a coaching folyamat végére kiegyensúlyozottabbak. Az ülések során megtapasztalhatták a tudatosabb rálátást maguk és a környezetük összefüggéseire. Az önazonos döntések meghozatalával tisztábban látják az utat a céljaik eléréséhez.

Nyelv:
magyar