Bellon Attila

Bellon Attila vagyok, több mint 15 éves nemzetközi Sales és Marketing területen szerzett tapasztalattal, kompetitív személyiséggel, megoldás-orientált hozzáállással, magas érzékenységgel és  támogató szemlélettel.

Több mint 10 éve foglalkozom coachinggal és különböző önfejlesztő folyamatokkal, ahol a "nem vagyok elég jó", a "nem vagyok szerethető", valamint az imposztor szindróma egyéb tünetei mellett a sötét triád - nárcisztikus, machiavellisztikus, szubklinikai pszichopaták környezetében való túlélés és érvényesülés voltak a fókusz pontjaim és megdolgozandó témáim.

A démonjaim megküzdése, és a folyamatos saját magamban való kételkedés mellett, és/vagy mindezek ellenére, multinacionális versenyszférában, évről évre kimagasló eredményekkel és az ezzel járó folyamatos előléptetésekkel jutottam el a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalatainak vezető pozícióiba Budapesten, Londonon keresztül Szaúd-Arábia fővárosába, Riyadh-ba, majd pár év után ismét vissza Budapestre, hogy a jelenlegi kereskedelmi igazgatói pozícióm mellett, a korábbi vezetői és coaching területen szerzett tudásomat, tapasztalataimat, a Metropolitan Egyetem Business és Team Coach képzésen tanultakkal kiegészítve az emberek szolgálatába állítsam.

A szakmai, illetve baráti ismeretségi körömben lévő emberek mellett, az ICF Magyar tagozatának keretein belül, a Jószolgálat programban nyújtanék pro bono támogatást mindazoknak, akik hasonló démonokkal és kihívásokkal küzdenek.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

• Reckitt Benckiser - Sales Director Hungary (2022-)
  • Arla Foods - Category Head, Saudi Arabia (2020-2022)
  • Nestle - Various Commercial and Marketing roles in Hungary, UK, and Central Europe (2011-2020)