Barnóczki Annamária
Barnóczki Annamária

Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem a HR területén, valamint több mint 10 éves vezetői tapasztalatom van, ugyanennyi ideje vagyok coach.

2010. és 2015. között a Magyar Coach Egyesület elnöke voltam, 2016. és 2018. között, majd pedig 2020. és 2022. között az ICF Magyar Tagozat Akkreditációs igazgatója, ahol a coachok szakmai továbbképzése mellett a szakmai önszabályozást és érdekképviseletet tartottam elsődleges feladatomnak.

Az ICF (Nemzetközi Coaching Szövetség) által minősítettt coachként (MCC) a magas színvonal és az állandó szakmai fejlődés mellett köteleztem el magam. A folyamatos szakmai fejlődésen túl fontosnak tartom az önismereti munkát. Az élethosszig tartó tanulás és a tudásmegosztás híve vagyok, ezért folyamatosan oktatok coachhallgatókat.

Tanulmányaim során HR-es, valamint munka-pszichológusi és coach diplomát is szereztem. A magyaron kívül bolgárul és angolul dolgozom.

Két kamaszlány édesanyja vagyok, akikkel naponta gyakorolom a coaching szemléletű szülő szerepet.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Karrieremet az Andersen Consultingnál kezdtem, mintegy négy évig tevékenykedtem humánpolitikai területen, elsősorban kiválasztással és képzéssel foglalkoztam. Innen a Nicholson Internationalhez igazoltam át, ahol a cég „Gyártásés Mérnöki” üzletágának vezetője lettem, közép- és felsővezetők kiválasztása mellett az akkor induló üzletág stratégiájának fejlesztésén és megvalósításán dolgoztam.

2000-től négy éven keresztül az Accenture Kiszervezési üzletágában HR szakértőként és vezetőként dolgoztam, 2004. óta pedig az Anima Partners vezető coacha és HR tanácsadója vagyok.

Elsősorban közép- és felsővezetők üzleti edzőjeként tevékenykedem. Kiemelt szakterületeim a különböző vezetői készségek fejlesztése, a vezetői identitás, a konfliktus-, stresszkezelés és a karriermenedzsment.

Tanulmányok

  • 2021. Business és team coach, Metropolitan Egyetem
  • 2013. Team coach, Action Learning team coach, Gestalt Coaching Center
  • 2013. Pszichológus, Munka- és szervezetpszichológia szak, Szt. Kliment Ohridszki Egyetem, Szófia, Bulgária
  • 2009. Business Coach, Business Coach Akadémia
  • 1999. Humán erőforrás gazdálkodás, Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Publikációk

Fontos még rólam tudni, hogy

A magas szakmaiságon és etikusságon túl fontos számomra a tudásmegosztás, ezért folyamatosan részt veszek a coachok képzésében, valamint mentorcoachként támogatom a kollégákat a PCC és MCC szintű nemzetközi akkreditációban való felkészülésben.

Nyelv:
magyar, angol
E-mail cím:
annamaria.barnoczki@animapartners.com
Telefonszám:
+36302741532
Honlap:
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/annamria-barnczki-mcc-86878122/
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam