Árki-Hámori Melinda

JELENTKEZZ személyes (győri) vagy online (világ bármely pontjáról) privát konzultációra!

Sziasztok!

Árki-Hámori Melinda vagyok, édesanya, feleség, testvér, gyermek, barát és segítő szakember.

A gyermekeimmel otthon töltött idő alatt arra jöttem rá, hogy a jövőben holisztikus módon szeretnék az emberek javára lenni, és segíteni őket egy pozitív, elégedett életmódot kialakítani.

Segítő szakmákat tanultam ki, ez idő alatt és több iskola oklevelét szereztem meg a test-lélek-elme hármasában, amit kiegészítettem az általam 4. dimenziónak nevezett feng shui-val, ami a minket körülvevő környezeti tényezőkkel foglalkozik. Ugyanis a környezet is óriási hatással van ránk, az érzéseinkre, a közérzetünkre és ezek által még a döntéseinkre is.

Ezen tanulmányok előtt indítottam el TikTok oldalamat is ugyanezzel a segítő, támogató, és motiváló szándékkal, ahol rengeteg megerősítő gondolatot, pozitív érzéseket, mantrákat és tippeket osztok meg. Ezeket a felvételeket később videó formájában Youtube-on lehet megnézni és podcast formájában pedig Spotify-on lehet visszahallgatni.

A weboldalamon pedig folyamatosan bővülő INGYENES pdf-eket osztok meg, amik pluszban segíthetik az önismeret és önfejlődés menetét!

Ahhoz, hogy napra kész legyek és minél szélesebb körben tudjak segíteni, támogatni, továbbra is folyamatosan képzem magam, minden évben.

Tanulmányok

Segítő szakmához kapcsolódó végzettségeim, képesítéseim:

2005-2010 Rekreáció (Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar)

2022 Egészség és Táplálkozás Coach (Transformation Academy) - CPD / CEU

2022 Nemzetközi Táplálkozástudomány tanácsadó (Ital Ironstone) - CPD

2022 Mindfulness Tudatos jelenlét (The Bright Academy)

2022 MBCT / Mindfulness-Based Cognitive Therapy (The Priority Academy Ltd) - CTAA

2022 Feng Shui Lakberendező, belsőépítész / Interior Design (International Open Academy) - CPD / ICOES

2022 Belsőépítészet / Interior Design (eLearning College) - CPD / OHSC

2022 Érzelmi intelligencia coach / EQ Practicioner (The Priority Academy Ltd) - CTAA

2022 Kognitív viselkedésterápia / CBT Coach (The Priority Academy Ltd) - CTAA

2022 Master & Practicioner NLP (The Priority Academy Ltd) - CTAA

2022 Gestalt Therapy (Matthew Barnett) - iGPPA

2022 Nemzetközi Master Life Coach (Place of Bliss Academy) - IAOTH

2022 Professional Life Coach (Transformation Academy) - CPD / CEU

2023 Life Story Coach (Transformation Academy) - CPD / CEU

2023 Feng Shui Tanácsadó (The Academy of Ancient Magic) - IAOTH

2023 Manifesztációs Coach / Abundance and Manifestation Coach (Transformation Academy) - CPD / CEU

Fontos még rólam tudni, hogy

Több éves versenyzői sport múltamat felnőttként, a sportban való munkálkodás váltotta fel: személyi edző, aerobik oktató, zumba és antigravitációs jóga oktató és egyetemi testnevelő tanár voltam. Ezt a széles körű pályafutásomat a gyermekvállalással zártam le.

Versenyzői és sport oktatói/edzői pályafutásom során több ezer emberrel kerültem kapcsolatba. Napi szinten pedig akár 150-200 emberrel is találkoztam és azt tapasztaltam, hogy a sportban való részvételük nem csupán az egészséges életmód miatt alakult ki, hanem az edzések alkalmával egyben lelki és mentális támogatást is kapnak a beszélgetések által vagy ezeket is megerősítik magával az edzéssel. Ezek az edzések (akár egyéni, akár csoportos), az életük 3 aspektusát fedték le, pozitívan: test, lélek, elme.

A gyermekeimmel otthon töltött idő alatt arra jöttem rá, hogy a jövőben az aktív sportot és mozgást kicsit háttérbe szorítva, de még is, holisztikus módon szeretnék az emberek javára lenni, és segíteni őket egy pozitív, elégedett életmódot kialakítani.

Sporttal kapcsolatos végzettségeim, képesítéseim:

2006-2008 Sportaerobik edző, hazai és nemzetközi Bíró

2008-2009 TFTI (Aerobik szakedző)

2005-2010 Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar: Testnevelő tanár - Rekreáció szak (Bp.)

2010 jan. Zumba oktató (Pozsony, Szlovákia)

2011. nov. Antigravitációs Jóga és Alapfokú Légtorna oktató (Budapest)

Nyelv:
magyar