Albert Dorottya
Albert Dorottya

2020 decemberében, 27 évesen kezdtem el coachinggal foglalkozni, majd felmondtam a munkahelyemen és egy önkéntes program keretében útnak indulnam. A féléves önismereti utazásomat követően másfél év leforgása alatt vezetői pozícióba kerültem és a marketing csapat reklámfilm produkciós csapatát kezdtem el építeni. A motivációm mindvégig a coaching iránti szenvedélyemből táplálkozott.

Munkám során a hibázás megengedésére, az aktív figyelem fenntartására, a visszajelzések precizitására, a folyamatos önképzésre, a lassításra és a tudatos regenerálódásra helyezem a hangsúlyt. Egyik fő érdeklődési területem az imposztor szindróma vezetőknél, a vezetővé válás kihívásai és a munkahely-, illetve pályaváltás.

Hiszem, hogy a szakmai fejlődés feltétele az önismereti fejlődés, amely gyakran megköveteli a komfortzónánk elhagyását, és ez egyedül nem könnyű. Merészebb célok kitűzésekor előfordul, hogy fókuszt veszítünk, elakadunk, és elbizonytalanodunk. Kihívást jelenthet tartani a ritmust, lendületben és motiváltan maradni, miközben haladni is szeretnénk a vágyott jövő felé.

Coach jelenlétével mindez lehet egyszerűbb, hatékonyabb és gyorsabb. Ebben látom a coaching támogató erejét, amiért hivatásomnak választottam.

Tanulmányok

2023 - jelenleg: Budapesti Metropolitan Egyetem, Business és Team Coach szakirányú továbbképzés
2021: Rich Litvin Transition Excellence coach training program
2018: Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kar, Színháztudományok mesterképzés
2018: Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar, Irodalom- és kultúratudományok mesterképzés
2014: Babes–Bolyai Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar, Magyar–Angol nyelv és irodalom alapképzés

Nyelv:
angol
Régió:
Budapest
E-mail cím:
albertdorottya@gmail.com
Telefonszám:
+36702691192
Honlap:
Facebook:
https://www.facebook.com/albert.dori.7
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/dori-albert/
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam