Dr. Sárdi-Papp Réka

Számomra “A coach egy hegyi vezető, serpa, aki segít megmászni a csúcsot megszabott időben és elfogadható kockázattal. Sürgős esetben odadobja a mentőkötelet, de soha nem mászik helyetted. Nélküle az a veszély fenyeget, hogy elveszíted a motivációt, türelmedet, aztán az önbizalmadat, és feladod” –Pavel Náhlovský és Jiří Suchý.

Sárdi-Papp Réka vagyok, business és szervezetfejlesztő team coach, mediátor, jogász

Mielőtt hivatásos coach lettem, jogászként dolgoztam csaknem 15 évig. Érdeklődésem középpontjában mindig az emberek gondolatai, kapcsolatai, motivációi, problémái álltak.

Kerestem a lehetőséget a valódi hivatásom megtalálására. Vágytam az emberekkel való munka során személyes támogatásra, személyes kapcsolódásra, így találtam rá hosszú évek alatt a coachingra.

Hiszek abban, hogy magas színvonalú coaching-munkát csakis stabil, nyitott és toleráns személyiséggel, strukturált gondolkodással lehetséges végezni, ezért én magam is komoly önismereti munkafolyamatokon vagyok túl.

Legfőbb módszerem, hogy a sémákon túl gondolkodjak együtt az ügyfeleimmel. Ez garantálja a személyre szabott támogatói folyamatot.

A munkastílusom hatékony és lendületes, amelybe egy kis játékosság és humor mindig belefér.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

2015 -2017 coach szemléletű vezetőként dolgoztam.

2017 óta főállású coachként dolgozom saját vállalkozásaim keretében.

Fő területem a business és teamcoaching.

Sokat dolgozom a természetben ügyfelekkel, a natureCOACH program keretében sétáltam kőfejtőben, vagy ültünk Balatonon lehorgonyozott sup deszkán ügyfelekkel coaching beszélgetéskor.

Jogász hivatásomra alapozva speciálisan jogászok igényeire szakosodva dolgoztam ki a drCOACH coaching támogatást.

Több jószolgálati tevékenységben vettem részt.

Tanulmányok

Kvalifikált Business Coach – Coach Akadémia – 2015-2016

Párkapcsolati Coach – Párkapcsolati Coaching és Meditációs Intézet – 2016

Brief coaching gyerekekkel és kamaszokkal – SolutionSurfers Magyarország – 2016

Gestalt Alapok a Coachingban – Gestalt Coach Center – 2017

Sport Coach – Média Coaching Kft. 2017

Haladó Gestalt Coach – Gestalt Coach Center – 2018

ICF ACC Coach minősítés – 2018

ICF PCC COACH minősítés – 2020

ICF Transzformatív TeamCoach – 2019- 2020

Fontos még rólam tudni, hogy

Magánemberként szeretek a családommal, gyerekeimmel lenni. Szeretem a kihívásokat, kalandokat, szeretek jókat nevetni, enni, játszani, szeretem a kutyákat és a tengert.

Honlap: