Nyilas Misi Ösztöndíj Program

A Startup Campus európai központú innovációs ügynökség és startup inkubátor vállalati és állami partnerek számára fejleszt és valósít meg innovációs programokat: oktatási, inkubációs, befektetési, értékesítési és külföldi piacra lépési szolgáltatásokkal segíti az innovatív projekteket, az ötlet fázistól a nagy növekedési potenciállal rendelkező kkv-kig. A programjaikat nemzetközi csapat valósítja meg, jelenleg három országban és öt városban (Budapest, London, Berlin, Debrecen, Győr). Küldetése, hogy üzleti alapon hozzon létre a társadalom számára hasznos értékeket.

2020-ban az ICF jószolgálati munkájának köszönhetően az UNI Győr Startup Program és a Reload Hungary Inkubációs Program résztvevőinek nyílt lehetősége pro bono coaching támogatást igénybe venni.

2021-ben immár stratégiai együttműködés keretében támogatjuk a Startup Campus programjait, pl. a Magyar Református Egyházzal közösen indított CSR programjukban – a Nyilas Misi Ösztöndíj Programban – a határon túli fiataloknak nyújtunk pro bono coaching szolgáltatást, önmenedzsment témában.