Mit ad nekünk a célkitűzés?

A kezdő síelő azt utálja a legjobban a sípályán, hogy mindenki, aki őt tanítja, azt üvölti, hogy dőlj a völgy felé! Ez pedig félelmetes.

A gyakorlott coachoknak is tele van a cipője azzal, hogy mélyítsd a célt, mielőtt belevágsz!

A workshopon saját élményen keresztül megtapasztaljuk, hogy a célkitűzés folyamata hogyan válik a legélvezetesebb részéve a coaching folyamatnak, ha nem sietünk. Hatékony kérdésekkel mélyítjük a megértést, növeljük a tudatosságot. Ha így teszünk, beledőlhetünk biztonsággal a folyamatba, ahogyan a profi síelő a völgybe. Gyere, próbáld ki saját élményen keresztül! Hozz egy témát és magadat.

Mezei Andrea PCC

coach és mentor coach

2000 óta coachként, trénerként és szervezetfejlesztőként dolgozom leginkább felsővezetőkkel és felsővezetői csapatokkal.
Specialitásomnak tartják, hogy a kifejezetten szervezeti szintű, stratégiai folyamatokat és a mély önismereti folyamatokat együtt, összefüggően tudom támogatni.
Inspirált vagyok mindig újat tanulni, magamat is fejleszteni, a különböző módszereket magamon tesztelve, kipróbálva, az élet iskoláját valójában a klienseimmel együtt járva, fejlesztek és fejlődöm.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam