A célnyelvi kommunikáció fejlesztése: nyelvi coaching a vállalati nyelvórán

A nyelvi coaching a nyelvtanulást és célnyelv használatát támogatja folyamataival időt és teret adva mindarra, ami gyakran kiszorul a nyelvórából. A workshop résztvevői betekintést kaphatnak abba, milyen kommunikációval dolgozhatnak, ha kiemelten figyelik saját, illetve ügyfeleik szavait, kifejezéseit. Másrészt kibontjuk a támogató vállalati nyelvtanár szerepet, mely által a nyelvtanulási folyamat elmélyültebb, tudatosabb folyamattá válhat a nyelvtanuló számára.

Megtapasztalhatóvá válik a verbális, illetve non-verbális kommunikáció, az, hogy miként tud jótékonyan hatni a célnyelv megértéséhez, stressz- és gátlásmentes tanulásához, használatához a partneri viszonyban dolgozó nyelvtanár, és hogyan erősíti a nyelvtanuló/-használó önbizalmát, növeli a fókuszáltabb tanuláshoz vezető önálló döntéseket.

Kovács Gabriella ACC

nyelvi coach és üzleti kommunikációs tréner, nyelvtanár (B.Ed., M.A.), és nyelvtanárokra specializálódott fejlesztő tréner

Hazai, valamint európai piaci képzések vezetésével segíti nyelvtanárok szakmai fejlesztését, több hazai felsőoktatási intézmény nyelvtanárait is fejlesztette.

Egyéni és vállalati ügyfelei számára a nyelvi coaching folyamatok és nyelvi, kommunikációs készségfejlesztési tréningek során nyújt támogatást elsősorban munkahelyi nyelvi kihívásaikhoz.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam