Hogyan válik a sablonos lezárás inspirálóvá?

Az akciótervezés egy ugyanolyan fontos lépése a coachingfolyamatnak, mint egy alapos szerződéskötés, a bizalom kialakítása, az eredményes kommunikáció vagy a tudatosság létrehozása. Mégis hajlamosak vagyunk „kipipálni” ezt a kompetenciát egy egyszerű kérdéssel: „És mit fogsz tenni?” Amire az ügyfél jó esetben mond valami konkrétumot, rosszabb esetben valami teljesen homályos dolgot fogalmaz meg. Ezzel azonban semmi nem derült ki arról, hogy az ügyfél mennyire érzi magát ösztönözve arra, hogy valóban meg is lépje, amit megfogalmazott, vannak-e más megoldási alternatívái, mennyire kényelmes vagy kihívást jelentő számára ez az akció.
Arra invitállak benneteket, hogy a workshop során közösen felfedezzük és saját élményen keresztül megtapasztaljátok, hogy hogyan lehet egy sablonos akciótervezést inspirálóvá tenni. 

Kákonyi Anett, PCC
Business és gyerekcoach, team coach, tréner, Gestalt terapeuta gyakornok

Megrögzött humanitárius vagyok: karitász csoportot vezetek és számos egyéb területen keresem a lehetőséget az embereken való segítésre. Ezért sem véletlen, hogy 16 év után, a pénzügyi szférát magam mögött hagyva, a tréning és coaching területén találtam meg a hivatásom.
13 éve dolgozom trénerként, 7 éve coachként, 4 éve gyerek coachként és 2018-tól gestalt terapeuta gyakornokként.
Az ICF magyar tagozatának akkreditációs igazgatójaként aktívan részt veszek a hazai coach szakma edukációjában és támogatásában.

www.kakonyianett.hu
www.agyerekcoach.hu

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam