Az Év ICF Coacha 2022

Az ICF Magyar Tagozata 2011 óta minden évben meghirdeti Az Év ICF Coacha pályázatot. A megmérettetésen az ICF Magyar Tagozatának tagjai vehetnek részt úgy, hogy az adott évben befejezett coaching folyamatuk esetleírását elkészítik, és emailben beküldik a tagozathoz a pályázati kiírás feltételei szerint.

Az elmúlt évek alatt sokat fejlődött a coaching, maga a tagozat és leginkább annak tagjai, ezért indokolttá vált, hogy újragondoljuk az Év ICF Coacha pályázatot. Az Advisory Board 6 tagjának segítségével 2019 elején alakítottuk át a koncepciót, és hoztuk létre a Rising Star és a Seasoned Star kategóriákat, hogy mind a pályájuk elején, mind a nagyobb tapasztalattal rendelkező coachok is megmérettethessék magukat – saját kategóriájukban.

Az Év ICF Coacha díj 2022-es nyertese a Seasoned Star kategóriában pályázó KIRÁLY OLÍVIA PCC, akinek ezúton is szeretettel gratulálunk!

Király Olívia PCC

Nyereménye egy 100.000.- Ft (azaz egyszázezer forint) értékű utalvány, melyet szakmai továbbképzésre, szupervízióra, szakkönyvekre fordíthat.

Idén Seasoned Star kategóriában 5 és Rising Star kategóriában 2 pályázat érkezett. Rising star kategóriában nem adtuk ki a díjat.

A beérkezett pályázatokat egy szakmai grémium bírálja el. 

A pályázatok teljes anonimitás mellett, azaz a pályázó adatai nélkül kerülnek elbírálásra.

A zsűritagok csak az esetleírásokat kapják meg, melyek alapján kiválasztják azt az esetleírást, amely a legmeggyőzőbben mutatja be a coaching eszközének erejét az ügyfél készségeinek fejlesztésében vagy céljainak elérésében.

A pályázatokat a következő szempontok mentén értékelték a bírálók:

Fontos megjegyezni, hogy a pályázatban nem az íráskészséget, hanem a coaching esetet és a szakmaiságot értékeli a zsűri.

A zsűri tagjai (Járdán Tamás MCC, Komócsin Laura MCC, Soós Judit MCC, Tegyi Enikő MCC, van der Meer Gabriella MCC), akiknek ezúton is köszönjük szakmai munkájukat!

Király Olívia PCC pályázata itt olvasható.

A zsűri méltatása itt olvasható.

A többi pályázat itt olvasható:

Rising Star pályázat 1.

Rising Star pályázat 2.

Seasoned Star pályázat 2.

Seasoned Star pályázat 3.

Seasoned Star pályázat 4.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam