Az Év ICF Coacha 2019-20

Az ICF Magyar Tagozata 2011 óta minden évben meghirdeti Az Év ICF Coacha pályázatot. A megmérettetésen az ICF Magyar Tagozatának tagjai vehetnek részt úgy, hogy az adott évben befejezett coaching folyamatuk esetleírását elkészítik, és e-mailben beküldik a tagozathoz a pályázati kiírás feltételei szerint.

Az elmúlt évek alatt sokat fejlődött a coaching, maga a tagozat és leginkább annak tagjai, ezért indokolttá vált, hogy újragondoljuk az Év ICF Coacha pályázatot. Az Advisory Board 6 tagjának segítségével 2019 elején alakítottuk át a koncepciót, és hoztuk létre a Rising Star és a Seasoned Star kategóriákat, hogy mind a pályájuk elején, mind a nagyobb tapasztalattal rendelkező coachok is megmérettethessék magukat – saját kategóriájukban.

Az Év ICF Coacha díj 2019-20-as nyertese a Rising Star kategóriában pályázó EGYED ILDIKÓ ACC, akinek ezúton is szeretettel gratulálunk!

Nyereménye egy 100.000 – Ft (azaz egyszázezer forint) értékű utalvány, melyet szakmai továbbképzésre, szupervízióra, szakkönyvekre fordíthat.

A Seasoned Star kategóriában idén nem érkezett pályázat.

A beérkezett pályázatokat egy szakmai grémium bírálja el. 

A pályázatok teljes anonimitás mellett, azaz a pályázó adatai nélkül kerülnek elbírásásra.

A zsűritagok csak az esetleírásokat kapják meg, melyek alapján kiválasztják azt az esetleírást, amely a legmeggyőzőbben mutatja be a coaching eszközének erejét az ügyfél készségeinek fejlesztésében vagy céljainak elérésében.

A pályázatokat a következő szempontok mentén értékelték a bírálók:

Fontos megjegyezni, hogy a pályázatban nem az íráskészséget, hanem a coaching esetet és a szakmaiságot értékeli a zsűri.

A zsüri tagjai (Hankovszky Katalin PCC, Németh Bite Barbara MCC, Mezei Andrea PCC, Németh Zita MCC, Szabó Marcell MCC, Turai Léda MCC és van der Meer Gabriella MCC) egyénileg, majd véleményeiket ütköztetve bírálták el a 2020. október 15-ig beérkezett pályázatokat.

Egyed Ildikó ACC pálázata itt olvasható.

A zsűri méltatása itt olvasható.

A többi pályázat itt olvasható:

Rising Star pályázat 1.

Rising Star pályázat 3.

Rising Star pályázat 4.

Rising Star pályázat 5.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam