[[{„fid”:”301″,”view_mode”:”default”,”fields”:{„format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”mesterharmas”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{„alt”:”mesterharmas”,”height”:315,”width”:851,”class”:”media-element file-default”}}]]

TLeda

MESTERHÁRMAS: VILÁGOSSÁG, MEGVILÁGOSODÁS

2015. május 20., 16:00 – 20:00

Előadó: Turai Léda, MCC

 

A workshop legfőbb célja, hogy képessé tegye a coachokat egy olyan minőségi kapcsolat közös kialakítására az ügyfeleikkel, amelyben az ügyfelek egész, kreatív és leleményes egyénként jelennek meg, és ahol a coach nem a megoldások keresésének vagy a jól teljesítésnek a gondalatiba merül el.

 

A workshop alatt a coachok megtanulják, hogyan dolgozzanak az ügyfél belső bölcsességével lehetővé téve a saját „teljességüknek” egy olyan tér kialakítását, amelyben a coach érdeklődő bölcsessége találkozik az ügyfél teljes bölcsességével. 

 

Az MCC és PCC szintű ICF kompetenciák rövid bemutatását követően a coachok arra invitálom, hogy röviden coacholják egymást és tisztázzák, hogy mit szeretnének magukban fejleszteni annak érdekében, hogy a saját coaching tevékenységükben kiválóságra tegyenek szert.Ezután a coachok változatos tapasztalási élményen (tánc és egyéb fizikai mozgás) és kognitív analízisen keresztül fogják növelni tudatosságukat erősségeik és gyengeségeik kapcsán. Majd felhívást kapnak, hogy játszanak a gyengébbik oldalukkal, készségeikkel, próbálgassák és erősítsék azokat.

 

Ezen erősen tapasztalati és gyakorlati workshop során a coachoknak a következő ICF alapkompetenciák gyakorlására nyílik lehetősége:

 

Az ICF Coach Klub ezen programja 4 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér majd.

Időpont: 2015. május 20. 16:00 – 20:00

Helyszín: La Prima Fashion Hotel H-1052 Budapest, Piarista u. 6.

 

Ezen eseményre a megszokottól eltérően  itt jelentkezhetsz:
MESTERHÁRMAS-JELENTKEZÉS
A jegy és bérletárakról szintén itt érdeklődhetsz!
Megértésedet köszönjük!

 

 

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam