Köszönjük szépen azon tagjainknak, kollégáinknak, akik jelentkeztek az ICF Magyar Tagozata Mentorcoach közösségébe! Nagy örömünkre szolgál, hogy 32 kolléga vállalta az aktív részvételt a mentorcoach munkában.

 

Közös szakmai műhelymunkát szeretnénk elindítani, amivel hozzájárulhatunk a coachok szakmai fejlődéséhez. Ennek első, nyitó eseményére invitáljuk meg őket.

 

A kick-off időpontja: 2019. február 7. (csütörtök) 18.30–20.30

Helyszíne: MOM Kulturális Központ

 

Beszélni fogunk egyrészt arról, hogy mi volt a háttere, ami miatt szükségét éreztük egy ilyen közösség létrehozásának. Majd elkezdünk „szakmázni”, melynek része az akkreditációról egy rövid prezentáció. Az est nagyobb részében pedig magáról a mentorszerepről, a vele szemben támasztott elvárásokról, a mentoringfolyamatról fogunk beszélni, illetve beszélgetni veletek.

 

A célunk az, hogy egységes, közös alapokat tegyünk le a mentoringszereppel és -folyamattal kapcsolatban. Ehhez kívánunk nektek támogatást adni, illetve építeni szeretnénk a tapasztalt mentorok jó gyakorlataira is.

 

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, és azok számára elérhető, akik felhívásunkra reagálva korábban jelezték részvételi szándékukat e programban.

 

Várunk szeretettel:

 

Eperjesi Amina PCC, Barnóczki Annamária MCC, Csetneki Csaba PCC és Kákonyi Anett PCC

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam