A Magyarországi Coach-Szervezetek Szövetsége Etikai Tanácsadó Testülete (ETT) etikai workshopot szervez minden magyarországi coach érdeklődésére számítva 2018. szeptember 26-án 18 és 20 óra között a Carionban (Budapest, Bécsi út 25, 1023).

A workshop célja, hogy – az ICF kompetenciáihoz is kapcsolódva – a résztvevők a coaching folyamat mentén beszélgessenek, közösen gondolkozzanak a jellemző, etikai szempontból kritikus (kockázatos) helyzetekről, amelyek szolgálják a fejlesztési folyamatot, védik a coachee-t és a coachot, a megbízót és a kapcsolataikat. Egy gondolatébresztő felvezető után a résztvevők kiscsoportokban dolgoznak valós helyzeteken (verbálisan és/vagy cselekvésorientáltan), megoldásokat keresnek, tapasztalatokat cserélnek, tanulnak egymástól. Mindenki számára lehetőség nyílik a személyes fejlődésre, kérdéseinek, tapasztalatainak megosztására.

A workshop vezetője Vizsolyi Ákos, az MCSZSZ ETT vezetője, a moderátorok az ETT tagjai, az ICF képviseletében Csanádi Péter.

REGISZTRÁCIÓ

Az MCSzSz ezen programja az ICF rendszerében 2 etikai CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Időpont: 2018. szeptember 26. 18:00 – 20:00

Helyszín: Carion Székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.