Coaching és Pszichológiai határ-vonalak (border -lines)

Coachként dolgozva a mi felelősségünk, hogy jelezzük az ügyfélnek, ha más segítő szakma jobban támogatja őt.

A kérdés annyi – mi, coachok, erről mennyit tudunk?

A webináriumban arra vállalkozom hogy ránézzünk arra a sprektrumra ami az üzleti tanácsadástól a pszichiátriáig terjed, és fektessünk le bizonyos alapvetéseket.

A coach első lépése a folyamatban a coacholhatóság megállapítása (coachability assessment), amihez hasznos, ha tisztában vagyunk a normalitás fogalmával és annak eloszlásával is. Az is tény, hogy a coach belső hangjai, az intuíció is tud segíteni a határok meghúzásában, hiszen a határ nem csak kívül van, hanem belül, a kompetenciánkban is.

Az interaktív elméleti részt követően eseteket nézünk meg közösen, és ezek mentén példákkal erősítjük a megszerzett tudatosságot.

A workshopot Németh Zita MCC, Munka és Szervezet Szakpszichológus tartja.

Zita 2014 óta tart coach képzést csak pszichológusoknak, és a határvonalak megértésében első körben a pszichológusok oldaláról érkezett. 2017 óta nem pszichológusokat is tanít, így került látókörébe a másik oldal nehézsége.

Tapasztalatait és tudását a PTF coach képzésén egy félévet felölelő tantárgyban foglalta össze, melynek esszenciája lesz ez a 2 óra.

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 48 órában kapják meg.

Az ICF Találkozások rendezvényen való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

A rendezvényen bárki részt vehet!

Időpont: 2021. március 22. (hétfő), 15.00 – 17.00
Helyszín: Zoom meeting