Az interaktív beszélgetés két téma köré épül: „A serdülők világa egy szakember szemével”, illetve  ” A pár coaching határai a gyógyító folyamatban”.

A kötetlen beszélgetés, a coachok saját szakmai gyakorlatuk során megélt elakadásaira, kérdéseire fókuszál, illetve olyan személyes nehézségekre, melyek a kamaszokkal kapcsolatban felmerülnek a hallgatóságban.

Az előadó:

Zilahy Dalma

Pszichiátria szakrendelésben dolgozom főállásban alkalmazott egészségpszichológusként. A magánrendelésemen leginkább élsportolók, vezető szakemberek, magánemberek és párok életvezetési problémáiban segédkezem, mint egyfajta utitárs, kísérő. A magánéletben is szeretek úton lenni, felfedezi, tanulni és bölcs emberekkel körülvenni magam.

Az árakat itt találjátok:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

Az ICF Találkozások rendezvényen való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Időpont: 2022.12.07. 15:00-17:00

Helyszín: Zoom meeting