Új sorozatot indítottunk ICF Találkozások – a coaching és más segítő szakmák címmel! A célja, olyan szakemberekkel való találkozás, akik a segítő szakmában egy speciális terület szaktekintélyei, példaértékű, hiteles emberek.  A sorozat második alkalmán a témánk a jelenlegi helyzet kezelése, a vendégünk Steigervald Krisztián generációs szakértő.

Mi lesz karantén után? – generációs szempontok

A pandémia, de főleg inkább a karantén nagyon másképp hatott az egyes generációkra és a munkaerőpiacra. Az utóbbi 5-10 évben többek szerint forradalmi változásokat figyelhettünk meg a munkaerőpiacon.

Aztán most kaptunk egy vírust és karantént a nyakunkba, ami merőben új tapasztalat az összes generációnak. Kihívás ez mindenkinek, dolgozz bár home office-ban (amit jelenleg legalábbis szarkazmus home office-nak hívni), vagy fizikailag a munkahelyeden (maszkban, kesztyűben figyelve mindenre és mindenkire).

Interaktív, gyakorlatorientált alkalmat kínálunk Steigervald Krisztián generációs szakértő vezetésével.

Steigervald Krisztián évek óta tart előadásokat arról, milyen történelmi, technológiai és kulturális események hatására változtunk meg az utóbbi csaknem száz évben: hogyan hatottak az egyes korszakok a gondolkodásunkra és világlátásunkra, miért alakultak ki ebből a különböző (veterán-, baby boomer, X, Y, Z és alfa-) generációk, melyiknek milyen jellegzetességei vannak, miképpen viszonyulnak egymáshoz, és hogyan érthetnék meg egymást ezek tagjai a jobb együttműködés érdekében – egy sikeresebb, boldogabb élet reményében. Erről szól az új, áprilisban megjelent Generációk harca – hogyan értsük meg egymást? című könyve is.

Az ICF Találkozásokon való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.
Nyílt rendezvény, nemcsak ICF-tagoknak. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Időpont: 2020. június 2. (kedd) 10.00–12.00
Helyszín: online tér/Zoom meeting (linket csak a regisztrálók kapják majd meg az esemény napján!)

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam