Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre? Coachként kiemelten oda kell figyelnünk, hogy csakis a kompetenciahatárainknak megfelelő, egészséges személyiségű és coachingra alkalmas kliensekkel dolgozzunk együtt, így tudjuk mind a saját mind pedig a hozzánk fordulók egészségét és érdekeit megfelelően oltalmazni. Azonban részletes pszichodiagnosztikai felmérés híján hogyan ismerhető fel a lehető legegyszerűbben egy olyan személy, aki fér be a kereteink közé? Milyen szempontok alapján lehet a leggyorsabban és legbiztonságosabban eldönteni, hogy az adott jelentkezővel érdemes-e folyamatot vállalnunk?

A workshopon áttekintünk egy pszichológus és coach szempontok alapján összeállított modellt, a FÉMKÖR-t (betűszó), amely abban segít, hogy 7 egyszerű szempontot figyelembe véve egy olyan, gyakorlatban is alkalmazható keretet biztosítson, amely már egy első konzultáción is felmérhető és segít eldönteni, hogy az adott személy biztonságosan belefér-e a coaching keretek közé, vagy sem.

Az előadó:

Parák András ACC

Pszichológus (sématerápiás konzultáns-jelölt), PhD hallgató, coach, oktató

Kutatom, hogyan lehet a segítői és önismereti folyamatokat a modern társadalom kihívásaihoz igazodva hatékonnyá és emberközelivé tenni. Keresem, hogyan lehet integrálni a pszichológus és coach szemléletmódot mert mindkét megközelítésben rengeteget értéket látok és hiszem, hogy a változáshoz az önismereten és belső munkán felül az aktív cselekvés ugyanúgy szükséges. Arra törekszem, hogy a két irányzat képviselői inspirálódjanak és tanulhassanak egymástól.

Az árakat itt találod:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

A webshopon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Időpont: 2024.02.15. 17:00-19:00

Helyszín: online

Találkozzunk az eseményen!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam