Életünk során sokféle veszteség ér minket: egy szeretett személy halála, egy párkapcsolat vége, egy barát elvesztése, költözés, vagy egy számunkra fontos időszak lezárása. Hétköznapjainkban is megélünk kisebb-nagyobb veszteségeket, ám többnyire fel sem figyelünk ezekre, így el sem gyászoljuk őket. A gyász nem csupán a halálesetekhez köthető folyamat. Sokszor nem is tudjuk, hogy gyászolunk, csak hullámzik a kedélyállapotunk. A nem ismert vagy elfojtott gyász váratlanul törhet elő akár évekkel később az életünkben, vagy emészti lelkünket és láthatatlan fájdalmat okoz.

A gyász egy normális és egészséges reakció az életünket ért jelentős változások után, mégis az egyik legelhanyagoltabb és legfélreértettebb élményünk. Nemcsak az iskolában, de az „élet iskolájában” sem tanuljuk meg, hogyan dolgozzuk fel veszteségeinket jól, vagy azt, hogyan támogassunk másokat ilyen helyzetben.

Amitől beszélgetni fogunk:

Az előadó:

Guseo Rita PCC

Executive & Team coach, tréner, szupervízor, Gyászfeldolgozás Módszer Specialista

12 év multis-marketinges-vezetői tapasztalat után új útra léptem, és most már 15+ éve dolgozom egyénekkel, csoportokkal, szervezetekkel tréner, coach és teamcoach szerepben.

Ha megkérdezik hogy mit csinálok, azt válaszolom, hogy: „Vezetőket fejlesztek”. De Vezetőnek lenni számomra több, mint egy titulus. Ott kezdődik, amikor felelősséget vállalunk az életünkért és annak kihívásaiért; amikor abbahagyjuk a kifogások keresését és a mások hibáztatását, és felelősséget vállalunk és lépéseket teszünk a változásért.

Ennek a felfogásnak a szellemében élem az életemet és végzem a munkámat, és emiatt a szakmai fejlődés mellett sok időt és energiát fektetek az önismereti munkába is. Ennek önismereti útnak a során az elmúlt 15 évben elkerülhetetlenül szembe jött velem a felismerés, hogy nem szeretem és nehezen viselem a változásokat, aminek a hátterében az állt, hogy rosszul élem meg és kezelem a veszteséget. Közben jelentős veszteségek értek az életemben, részben emiatt, részben szakmai kíváncsiságból érdekelni kezdett a veszteség és a gyász (nehéz) témája. Így 2022-ben Gyászfeldolgozás Módszer Specialista lettem, hogy másokat – ügyfeleimet és coach kollégákat – is támogathassak veszteségeik felismerésében és feldolgozásában.

Az árakat itt találod:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

A webshopon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Időpont: 2023.10.11. 17:00-19:00

Helyszín: online

Találkozzunk az eseményen!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam