Online támogatás kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainknak!

Szupervízió járvány idején

Használjuk fel a vírus körül kialakult lassulást egy kis szakmai megállóra: önreflexióra, szakmai személyiségünk, identitásunk és talán már felsejlő új hangsúlyok, prioritások megfogalmazására! A két közösen töltött órában megoldásközpontúan dolgozunk majd, szeretném, ha ránéznénk hasonló kérdésekre:

Lesz arra mód, hogy együtt dolgozzunk behozott szakmai eseten, hogy együtt tanuljunk egymás kérdéseiből és gondolataiból.

Ami a legfontosabb, töltekezzünk, erősödjünk, támogassuk egymást és magunkat ebben a speciális időszakban, azzal, amink van: coaching eszközeinkkel!

Szeretettel várlak Benneteket!


Tegyi Enikő  PCC

Coach, team coach, mentor coach, nemzetközi coach assessor, több mint 2500 óra coaching tapasztalattal.A megoldásközpontú brief coaching egyik magyarországi meghonosítója, trénere és szakértője. Coach gyakorlatában szívesen kísérletezik a brief coaching kereteinek tágításával, az érzelmi és testtel végzett munka megoldásközpontú integrálásával. Szervezetfejlesztő coachként speciális szakterülete az önszerveződő, reziliens teamek építése és támogatása. A brief eszközöket szívesen alkalmazza értekezletfejlesztő, engagement projekteken, vezetőképző coaching programokban.

A Brief coaching a szervezetben, a vezetésben képzésén a megoldásközpontú brief coaching változatos alkalmazási módjait, eszközeit és látásmódját tanítja: egyéni, csoportos, team és szervezeti munkában.  A Coaching alapok, coaching irányzatok című akadémiai kiadvány brief coachingról szóló fejezetének szerzője, coachiskola vendégtanára, egyetemi meghívott coach-előadó a BME-n, a Corvinuson.

www.tegyieniko.hu, www.solutionfocus.hu

Az ICF Online Szupervízión való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.
Zárt rendezvény, csak ICF Magyar Tagozata egyesületi tagoknak. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Időpont: 2020. április 23. (csütörtök) 18.00–20.00
Helyszín: Online tér, Zoom Meeting
.

A linket csak a regisztrálók kapják majd meg az esemény napján!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam