Az ICF Magyar Tagozataként mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szupervízió fontosságára. Ezért ösztönözzünk szupervízor és mentor coachainkat arra, hogy tagjainknak csoportos szupervíziós lehetőséget nyújtsanak a CSR program keretében, és azon túlmenően is. 2019-ben is minél több szupervízor és mentor kollégánkat szeretnénk bevonni ebbe a munkába, hogy bátran válogathassatok, és minél többféle módszert, megközelítést, személyiséget tapasztalhassatok meg! SZUPERVÍZIÓRA FEL!


 

A szupervíziót gyakran a leghatékonyabb szakmai kompetenciafejlesztő és mentálhigiénés egészségmegőrző munkamódként mutatják be. Mi történik a szupervízióban? A segítő szakember egy önreflektív térben közel léphet a munkájában, vagy szakmai kapcsolataiban, identitásában megjelenő dilemmáihoz, és ezeken keresztül önmagához. Rálátást kaphat mozgatórugóira, és arra, hogy ezek észrevétlenül hogyan alakítják az ügyféllel való munka közös terét, és így az ügyfél tanulását, illetve a szakember jóllétét. A csoportos szupervíziós estén a csoporttal együtt egy olyan önreflektív tér kialakítására törekszünk, ahol mindenki lehetőséget kap arra, hogy reflektáljon saját magára és a többiekre, így a konkrét tanulások mellett árnyalhassa mind a „belső szupervízora" működését, illetve mások kísérése által gyakorolhassa a coachingban is alapvető kompetenciákat.

 

Madai Kriszta PCC

executive és karriercoach, diplomás szupervízor, coachképző

 

CoachAkadémia ACTP nemzetközileg akkreditált képzéseinek társalapítója és oktatója, illetve több más egyetemi és privát, hazai és nemzetközi coach- és szupervizorképzés társoktatója. Az ECVision nemzetközi projektjének keretében a coaching és szupervízió európai kompetenciaprofiljának társkidolgozója. Nagyvállalati vezetőfejlesztő tréningek, egyéni és team coaching, illetve szupervíziós folyamatok vezetője. Nemzetközi coaching és vezetőfejlesztő konferenciákon rendszeresen ad elő, és publikációi rendszeresen jelennek meg a Magyar Coachszemlében.

 

„Több mint 10 éve találkozom nap mint nap emberekkel és beszélgetek velük egyéni, csoportos és team keretekben. Több mint 10 éve nyűgöz le minden nap az emberi találkozásokban rejlő tanulás, energia, erő és gyógyulás lehetősége. És több mint 10 éve dolgozom azon szakemberként, hogy minél inkább készen álljak arra, hogy a legoptimálisabb teret tudjam a beszélgetőtársakkal együtt megteremteni arra, hogy ezeket az előremozdító erőket az ügyfelek vágyott jövőjük megteremtésére tudják fordítani."

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2019. február 25. (hétfő) 18.00–20.00

Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam