Az ICF Magyar Tagozata mindig is nagy hangsúlyt fektetett a szupervízió fontosságára. Ezért ösztönözzük szupervízor és mentor coachainkat arra, hogy tagjainknak csoportos szupervíziós lehetőséget nyújtsanak a CSR program keretében, és azon túlmenően is. 2020-ben is minél több szupervízor és mentor kollégánkat szeretnénk bevonni ebbe a munkába, hogy bátran válogathassatok, és minél többféle módszert, megközelítést, személyiséget tapasztalhassatok meg! SZUPERVÍZIÓRA FEL!

A márciusi ICF mentor coaching esten a rendelkezésünkre álló 2 órára az alábbi opciókat javaslom – amelyek közül majd a helyszínen tudunk választani, a többség érdeklődése alapján:

Szeretettel várlak Titeket!
contact@hegedusdora.hu

This image has an empty alt attribute; its file name is hegedus-dora-pcc.jpg
Hegedűs Dóra PCC
ICF akkreditált executive és team coach, ACTP coach képző, PCC assessor

ICF akkreditált executive és team coachként 2007 óta dolgozom hazai és nemzetközi vezetőkkel és csapatokkal – kommunikációs, majd banki karriert követően, jogi szakokleveles közgazdász végzettséggel, immár több mint 2,500 órányi szakmai tapasztalattal.
Az ICF Magyar Tagozatának, valamint a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének alapítójaként és elnökeként, valamint az ICF EMEA Regionális Tanácsadó Testületének tagjaként szolgáltam évekig. A coaching szakmáért végzett munkámért 2012-ben megkaptam az egyik legnagyobb elismerésnek számító ICF President’s Award-ot.
A 2008-ban alapított, üzleti coach képzésben piacvezető Coach Akadémia ACTP, valamint a Bossert International Executive Coach Training ACTP egyik alapítója, oktatója vagyok, képzett PCC assessor. Több mint 2,000 órányi coach képzési és mentor coaching tapasztalatot gyűjtöttem az elmúlt 12 év során.
2019-ben végeztem a Norsk Gestaltinstitutt Gestalt terapeuta képzésén.

REGISZTRÁCIÓ

Az ICF Szupervízión való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.
Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az egyesületi tagoknak ingyenes.
Időpont: 2020. március 10. (kedd) 18.00–20.00
Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam