Az ICF Magyar Tagozata mindig is nagy hangsúlyt fektetett a szupervízió fontosságára. Ezért ösztönözzük szupervízor és mentor coachainkat arra, hogy tagjainknak csoportos szupervíziós lehetőséget nyújtsanak a CSR program keretében, és azon túlmenően is. 2020-ben is minél több szupervízor és mentor kollégánkat szeretnénk bevonni ebbe a munkába, hogy bátran válogathassatok, és minél többféle módszert, megközelítést, személyiséget tapasztalhassatok meg! SZUPERVÍZIÓRA FEL!

Ezúttal Hankovszky Katalin PCC hív minket megoldásorientált szemléletű szupervízióra.

Hankovszky Katalin PCC
Megoldásközpontú coach és tréner

Filológiai és neveléstudományi diplomáit Budapesten és Heidelbergben szerezte, 1995 óta dolgozik felnőttképzőként, 2000 óta coachként. Másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezik cégek megoldásközpontú támogatásában, ügyfelei között multinacionális cégek, kis- és középvállalatok egyaránt megtalálhatóak. Megalapítása óta tagja a SolutionSurfers csapatának, amely 4 földrészen 8 nyelven tart coachképzéseket, tréningeket. 2010-ben megjelent Rövid és tartós coaching. Megoldásközpontú beszélgetések című könyv társszerzője.

„A coacholás, szervezetekkel való munka és coachképzés mellett (vagy közben…) figyelmem jelentős részét fordítom a módszereink továbbfejlődésére és aktív alakítására. A konferenciák elindítása és szervezése, a könyvkiadás is mind azt szolgálja, hogy a megoldásfókusz minél több területen, minél többek számára elérhető legyen Magyarországon, illetve hogy a régióban gyakorló szakemberek találkozhassanak, és hasznos tapasztalatot szerezhessenek a közös munkával.”

REGISZTRÁCIÓ

Az ICF Szupervízión való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.
Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az egyesületi tagoknak ingyenes.
Időpont: 2020. február 24. (hétfő) 18.00–20.00
Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam