ICF Teamcoach Kompetenciák Mesterien – Mesterfogások mestercoachoktól és coach-mesterektől a párszáz órányi tapasztalattal rendelkező haladó coachoknak. 

A rendezvénysorozat célja olyan, az ICF (International Coaching Federation) által MCC (Master Certified Coach) nemzetközi minősítéssel rendelkező, vagy annak megszerzésre aktívan készülő magyar nyelvű coachok bevonása oktatási programokba, amelyekkel a hazai coachok nemzetközi színvonalú, a legújabb trendeket követő és naprakész tudást érhetnek el, hazai helyszínen, magyar nyelven. 

Az üzlet és a sport is maximalista, teljesítmény fókuszú, ami csak kiválóan funkcionáló csapatok révén érhető el és tartható fent. Teamcoachként ezekben a magas teljesítményű helyzetekben nem mindegy, hogy hova irányítjuk a csapat és az egyén fókuszát, milyen hatékonysággal és sebességgel vagyunk képesek őket támogatni a fejlődésben.  

Két világhírű modellt (Lencioni, Google Arisztotelész Projekt) hívtunk segítségül, melyeket ötvöztünk az ICF által megalkotott teamcoaching kompetenciákkal, hogy a csapat tudatosságát és a benne lévő egyének működését a leghasznosabban tudjuk előremozdítani a közös célért. Olyan biztonságos és egyértelmű teret biztosítunk a csapatok számára, ahol a változás iránti elköteleződés megkérdőjelezhetetlenné válik. 

Alkalmunkon az üzlet és a sport világából hozunk gyakorlatból vett példákat Nektek és közös munkára is hívunk Benneteket, hogy megerősödjetek az ICF teamcoach kompetenciákban és mind az üzlet és mind a sport világában is magabiztosabban (team)coacholhassatok. 

Előadó: Soós Judit MCC, Coach, Teamcoach,  Sportpszichológus, CoachAkadémia társalapítója, Sport-Levelup alapítója

Az üzlet világából érkeztem a pszichológia területére. 2007 óta dolgozom segítő szakemberként, mely során több, mint 3500 órányi tapasztalatot gyűjtöttem valós ügyfelekkel, téthelyzetben, a témák széles tárházán.Jelenleg coachként és sportpszichológusként dolgozok, Szemléletemet, lényemet jól tükrözi ez a mondat: Gyorsan, szeretettel a látványos és tartós eredményért!  

Számos utánpótlás korosztályú sportolói sikerhez (néhány pl.: Kosárlabda lány U17 válogatott: VB 3. hely; Vízilabda fiú U18 válogatott: VB 1. hely; Díjlovaglás Korosztályos EB egyéni 7.hely, csapat 4. hely; Cselgáncs: magyar bajnok; Jégkorong: korosztályos VB 3. hely) járulhattam hozzá ezzel a szemlélettel az elmúlt 10 évben, és számos olyanhoz, ami kevésbé látványos, de a szívemnek ugyanolyan fontos. 

Németh Bite Barbara MCC – Coach, Tréner, Vezetői és OD tanácsadó, a Coaching Team és a Coach Akadémia ügyvezetője, a TEDxLibertyBridgeWomen társalapítója 

Csapatban működöm jól, abban létezem kiteljesedve. Gyerekkoromat meghatározta a kézilabdázás, amit fiatal felnőttként versenyszerű, válogatott csapattagként űztem. Közgazdász végzetséggel egy közel 100 fős csapatot vezettem, majd a tanácsadói pályára módosítottam a karrieremet és immár 12 éve coachként, coach képzőként, trénerkénk és tanácsadóként dolgozom. 

A csapat most is fontos. A Coaching Team és a Coach Akadémia ügyvezetőjeként olyan partneri közösségekben végezhetem a munkámat, ami számomra inspiratív, megtartó és folyamatos fejlődésre sarkall. Az ICF nemzetközi és magyarországi tevékenységében 5 éven át voltam aktív, 2015-ben a magyar tagozat elnökeként.  

MCC minősítéssel rendelkező coachként számos irányzatban képződtem, mint a Gestalt, a Megoldásfókuszú irányzat, a Tranzakcióanalízis. Munkámat meghatározza az improvizációs táncban és színjátszásban szerzett tapasztalatom is. 

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

! 3 részes rendezvénysorozat második eseménye. Az alkalmak egymástól függetlenül látogathatók, de egyben kedvezményesebb áron !

Helyszín: online, Zoom 

Részvételi díj:

 1 alkalom Bérlet (3 alkalomra)Early Bird bérlet
ICF tagoknak 22 000 Ft 60 000 Ft 50 000 Ft 
MCSZ tagoknak és jelenleg coachképzésen résztvevőknek26 000 Ft 70 000 Ft 58 000 Ft 
Normál 29 000 Ft 78 000 Ft 65 000 Ft 

* az Early Bird árak 2022. május 8-ig elérhetők! 

Miért érdemes eljönnöd?  

Helyszín: online (Zoom)

Időtartam: 4 óra, 2022. szeptember 23. 9:00-13:00

A workshop-on való részvétel 4 CCE pontot ér az ICF akkreditációs rendszerében.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam