ICF MAP – Master Approach Program 2019

 

ICF Coach Kompetenciák Mesterien – Mesterfogások mestercoachoktól és coach-mesterektől a párszáz órányi tapasztalattal rendelkező haladó coachoknak.

 

A rendezvénysorozat célja olyan, az ICF (International Coach Federation) által MCC (Master Certified Coach) nemzetközi minősítéssel rendelkező, vagy annak megszerzésére aktívan készülő magyar nyelvű coachok bevonása oktatási programokba, amelyekkel a hazai coachok nemzetközi színvonalú, a legújabb trendeket követő és naprakész tudást érhetnek el, hazai helyszínen, magyar nyelven.

 

Miért érdemes eljönnöd?

 

November 12. – Madai Kriszta: Tudatosság létrehozása

 

Mit teszünk azért, hogy az ügyfél számára leghasznosabb tanulás, legmélyebb transzformáció létrejöhessen?

Hogyan engedjük meg, hogy mindez megtörténhessen?
Mi támogatja a közös tanulás megvalósulását?

Hányféle nézőpontból vizsgálhatjuk ezeket a kérdéseket, és hogyan változnak a különböző nézőpontok alapján a lehetséges válaszok?

 

Mint talán mindenki másnak is, a coachság útján való tanulásom során folyamatosan változtak a kérdéseim, változtam én magam is, így változtak a nézőpontok is. Kevés kérdés, és kevés bölcsesség állta ki az idő próbáját.

Andre Louf mondata azonban végigkísérte a tanulásomat: ‘A többi kegyelem’. Ez az a mondat, amelyet megkerülhetetlennek érzek a tudatosság kapcsán is.

Igazi kíváncsisággal gondolok arra, hogy a közös workshopunk alkalmával hogyan nyitunk majd együtt kaput a ‘kegyelemnek’, és milyen tanulások fognak ebben a térben megszületni.

 

Amivel én készülök: örömmel osztom meg mindazt, amit coachként, coaching szupervízorként és coach képzőként eddig tanultam. Kérdéseket, kételyeket, örömöket, amelyek utat mutattak egy mélyebb kapcsolódás, nagyobb bizalom, tisztább, erőteljes partnerség felé, amelyben akár még csoda is születhet.

 

Madai Kriszta – executive és karriercoach, diplomás szupervízor, coachképző

 

A CoachAkadémia ACTP nemzetközileg akkreditált képzéseinek társalapítója és oktatója, illetve több más egyetemi és privát, hazai és nemzetközi coach- és szupervizorképzés társoktatója. Az ECVision nemzetközi projektjének keretében a coaching és szupervízió európai kompetenciaprofiljának társkidolgozója. Nagyvállalati vezetőfejlesztő tréningek, egyéni és team coaching, illetve szupervíziós folyamatok vezetője. Nemzetközi coaching és vezetőfejlesztő konferenciákon rendszeresen ad elő, és publikációi rendszeresen jelennek meg a Magyar Coachszemlében.

 

„Több mint 10 éve találkozom nap mint nap emberekkel és beszélgetek velük egyéni, csoportos és team keretekben. Több mint 10 éve nyűgöz le minden nap az emberi találkozásokban rejlő tanulás, energia, erő és gyógyulás lehetősége. És több mint 10 éve dolgozom azon szakemberként, hogy minél inkább készen álljak arra, hogy a legoptimálisabb teret tudjam a beszélgetőtársakkal együtt megteremteni arra, hogy ezeket az előremozdító erőket az ügyfelek vágyott jövőjük megteremtésére tudják fordítani."

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Miért érdemes eljönnöd?

 

 

HELYSZÍN: La Prima Fashion Hotel Budapest (1052 Budapest, Piarista u. 6.)

IDŐTARTAM: 4 óra, 16:00-20:00, mindhárom alkalommal

A workshopokon való részvétel alkalmanként 4-4 CCEU pontot ér az ICF akkreditációs rendszerében.

 

RÉSZVÉTELI DÍJ:

* az Early Bird árak 2019. március 3-ig elérhetők!

  Alkalom Bérlet Early Bird bérlet
ICF tagoknak 20.000.- Ft. 55.000.- Ft. 50.000.- Ft.
MCSz tagoknak 22.000.- Ft. 63.000.- Ft. 58.000.- Ft.
Normál 25.000.- Ft. 70.000.- Ft. 65.000.- Ft.

 

 

 

  

 

 

 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

További információ: titkar@coachfederation.hu

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam