ICF MAP – Master Approach Program 2018

„Polaritások – Ellentétek” – Mesterfogások mestercoachoktól és coach-mesterektől a párszáz órányi tapasztalattal rendelkező haladó coachoknak.

A rendezvénysorozat célja olyan, az ICF (International Coach Federation) által MCC (Master Certified Coach) nemzetközi minősítéssel rendelkező, magyar nyelvű coachok bevonása oktatási programokba, amelyekkel a hazai coachok nemzetközi színvonalú, a legújabb trendeket követő és naprakész tudást érhetnek el, hazai helyszínen, magyar nyelven.

2018. március 6.

Kállay Natália MCC: Az őszinteség határai

Néhány gondolatébresztő téma a workshop tartalmából:

Mire számíthatsz résztvevőként?

Közös munkára és oldott hangulatra, nevetésre és közös tanulási élményre. Lesz élő coaching, amit követ a tanulságok feldolgozása, és a legmerészebb reményem szerint minden fenti kérdésre a résztvevők megtalálják saját válaszaikat is:)

Jung egy helyütt azt írta: Senkit sem kísérhetsz tovább, mint ameddig te magad mentél. Nézzünk rá együtt, hogy ki merre jár.

Kállay Natália, MCC

"Azt hiszem, hogy a mester cím megszerzésénél jóval fontosabb, ami utána jön. Akivé válsz, amit tanulsz ebben a folyamatban magadról és a szakmáról, az számít.

Nap-nap után dolgozom azon, hogy a legjobb formámat tudjam adni minden egyes ügyféllel, egy kicsit túlszárnyalva az előző napot."

Vezetői és business coach, 2006 óta dolgozik kis-, közepes és nagyvállalatokban, start-upokkal és alapítványoknál, egyéni üléseken, csoportokkal és teamekkel. Munkája során elsősorban a megoldásközpontú coachingot alkalmazza kisebb és nagyobb volumenű szervezeti változási folyamatok támogatására is. Üzleti kommunikáció tréneri háttérrel, és 100 fős szervezet szakmai igazgatói vezetői tapasztalatával kezdett el a coachinggal foglalkozni.

2018. szeptember 25.

Horváth Tünde, MCC: Seb mélyén az áldás

Hogyan dolgozzunk az irigység és a hála érzéseivel,

hogy létrejöjjön a transzformáció a coachingban?

Mindannyian azt tanuljuk, hogy irigynek lenni nem szép dolog, miközben az irigységünk erős útjelzőként is tud szolgálni, hogy olyan irányba vigyük az életünket, olyan tulajdonságokat fejlesszünk ki magunkban, amit a környezetünkben valaki más testesít meg számunkra.

Hálát pedig leginkább olyankor szeretünk átélni, amikor egy élmény, kapcsolat vagy tárgy valamiféle jóval vagy széppel gazdagítja az életünket.

Amikor szimbolikus értelemben megsebződünk, mert például a munkatársaink azt jelzik vissza, hogy nehéz velünk együttműködni, vagy a főnökünk úgy tálalja a tőlünk elvett ötletet, mintha az az ő fejéből pattant volna ki, akkor a hálaérzéshez egyáltalán nem férünk hozzá. Az irigységünk pedig kap egy cinikus felhangot: „bárcsak én is tudnék ennyire arcátlan lenni, akkor sokkal előbbre tartanék.”

A 4 órás workshop során azt fogjuk megvizsgálni, hogy coachként hogyan tudunk hozzáférni a saját sebeinkben rejlő áldáshoz, illetve hogyan tudjuk ügyfeleinket ugyanebben támogatni.

Mindezt azzal a céllal, hogy a seb mélyén megbúvó áldásainkat kreatív erőforrásként tudjuk elkezdeni használni.

Horváth Tünde, MCC

"17 éve dolgozom vezetőkkel azon, hogy még jobb vezetőkké váljanak. Ez a szenvedélyem. Vezetői coachként, szervezetfejlesztési tanácsadóként és trénerként minden projektem során azt igyekszem feltárni, hogy ügyfeleim milyen látható vagy rejtett erőforrásokkal rendelkeznek, amelyeket ha még gyakrabban használnak, teljesítményük és magabiztosságuk jelentősen nő."

2012 óta a legmagasabb nemzetközi coaching minősítéssel rendelkezem: az International Coach Federation (ICF) által akkreditált Master Certified Coach vagyok.

2004 és 2006 között a Magyar Gestalt Egyesület alelnökeként dolgoztam azon, hogy a Gestalt irányzat egyre népszerűbbé váljon Magyarországon.

2008 óta vezetem a nemzetközi piacokon működő Gestalt Coaching Centert, amelyben az innováció központi helyet foglal el. Amellett, hogy rendszeresen fejlesztek új képzési programokat vezetők és coachok számára, előadásaim és publikációim során is arra törekszem, hogy izgalmas és új szakmai trendeket mutassak be.

2018. november 8.

Barnóczki Annamária MCC: Az igazat halld, ne csak a valódit!

József Attila szavait parafrazálva arra invitálok minden leendő résztvevőt,

hogy tapasztaljuk meg együtt, hogyan lehet másképpen hall(gat)ni.

És mindennek mi köze a polaritásokhoz? Kiderül az este folyamán!

Barnóczki Annamária MCC

"A Nemzetközi Coach Szövetség által minősített coachként (MCC) a magas színvonal és az állandó szakmai fejlődés mellett köteleztem el magam. A folyamatos szakmai fejlődésen túl fontosnak tartom az önismereti munkát. Az élethosszig tartó tanulás és a tudásmegosztás híve vagyok, ezért folyamatosan oktatok coach hallgatókat, mentorcoachként támogatom a kollégáimat a nemzetközi minősítésre való felkészülésben."

Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a HR területén, valamint több, mint 10 éves vezetői tapasztalata van, ugyanennyi ideje coach. Tanulmányai során HR-es, valamint munka-pszichológusi és coach diplomát is szerzett. A magyaron kívül bolgárul és angolul is vállal megbízásokat. 2010. és 2015. között a Magyar Coach Egyesület elnöke volt, valamint 2016-17-ben az ICF Magyar Tagozat Akkreditációs igazgatója, ahol a coachok szakmai továbbképzése mellett a szakmai önszabályozást és érdekképviseletet tartotta elsődleges feladatának. 2009. óta kísér és mentorál kollégákat az ACC, PCC, ill. most már az MCC felé vezető úton.

Miért érdemes eljönnöd?

HELYSZÍN: La Prima Fashion Hotel Budapest (1052 Budapest, Piarista u. 6.)

IDŐTARTAM: 4 óra, 16:00-20:00, mindhárom alkalommal

A workshopokon való részvétel alkalmanként 4-4 CCEU pontot ér az ICF akkreditációs rendszerében.

RÉSZVÉTELI DÍJ:

Alkalom Bérlet
ICF tagoknak 20.000.- Ft. 55.000.- Ft.
MCSZ tagoknak 22.000.- Ft. 63.000.- Ft.
Normál 25.000.- Ft. 70.000.- Ft.

További információ: titkar@coachfederation.hu

Várjuk jelentkezésedet!