ICF MAP – Master Approach Program 2018

 

„Polaritások – Ellentétek” – Mesterfogások mestercoachoktól és coach-mesterektől a párszáz órányi tapasztalattal rendelkező haladó coachoknak.

 

A rendezvénysorozat célja olyan, az ICF (International Coach Federation) által MCC (Master Certified Coach) nemzetközi minősítéssel rendelkező, magyar nyelvű coachok bevonása oktatási programokba, amelyekkel a hazai coachok nemzetközi színvonalú, a legújabb trendeket követő és naprakész tudást érhetnek el, hazai helyszínen, magyar nyelven.

 

2018. november 8.

Barnóczki Annamária MCC: Az igazat halld, ne csak a valódit!

 

József Attila szavait parafrazálva arra invitálok minden leendő résztvevőt,

hogy tapasztaljuk meg együtt, hogyan lehet másképpen hall(gat)ni.

 

És mindennek mi köze a polaritásokhoz? Kiderül az este folyamán!

 

Barnóczki Annamária MCC

 

„A Nemzetközi Coach Szövetség által minősített coachként (MCC) a magas színvonal és az állandó szakmai fejlődés mellett köteleztem el magam. A folyamatos szakmai fejlődésen túl fontosnak tartom az önismereti munkát. Az élethosszig tartó tanulás és a tudásmegosztás híve vagyok, ezért folyamatosan oktatok coach hallgatókat, mentorcoachként támogatom a kollégáimat a nemzetközi minősítésre való felkészülésben."

 

 

 

 

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a HR területén, valamint több mint 10 éves vezetői tapasztalata van, ugyanennyi ideje coach. Tanulmányai során HR-es, valamint munka-pszichológusi és coach diplomát is szerzett. A magyaron kívül bolgárul és angolul is vállal megbízásokat. 2010. és 2015. között a Magyar Coach Egyesület elnöke volt, valamint 2016-17-ben az ICF Magyar Tagozat Akkreditációs igazgatója, ahol a coachok szakmai továbbképzése mellett a szakmai önszabályozást és érdekképviseletet tartotta elsődleges feladatának. 2009. óta kísér és mentorál kollégákat az ACC, PCC, ill. most már az MCC felé vezető úton.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Miért érdemes eljönnöd?

 

HELYSZÍN: La Prima Fashion Hotel Budapest (1052 Budapest, Piarista u. 6.)

IDŐTARTAM: 4 óra, 16.00–20.00, mindhárom alkalommal

A workshopokon való részvétel alkalmanként 4-4 CCEU pontot ér az ICF akkreditációs rendszerében.

 

RÉSZVÉTELI DÍJ:

 

  Alkalom 2 alkalmas bérlet  
ICF tagoknak 20.000.- Ft. 37.000.- Ft.  
MCSZ tagoknak 22.000.- Ft. 42.000.- Ft.  
Normál 25.000.- Ft. 47.000.- Ft.  
       

REGISZTRÁCIÓ

 

További információ: titkar@coachfederation.hu

 

Várjuk jelentkezésedet!

 

ICF Magyar Tagozata Egyesület 

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam