Fókuszolás-orientált coaching: testi érzetekkel való munka a tartós változásért

Az ICF Kompetenciafórum egy professzionális coachok által tartott előadás/workshop az ICF coaching kompetenciák mentén. Akár kezdő, akár tapasztalt coachként felfedezheted az ICF coaching kompetenciák titkait. Beépítheted a szakmai működésedbe a coaching szemléletű működést, az aktív hallgatást, a tudatos jelenlétet és más készségeket.

A fókuszolás módszere Eugene Gendlin Amerikában élő filozófus és pszichoterapeuta nevéhez fűződik. Ez egy olyan, bárki által végezhető folyamat, ami segít a testünk és a gondolataink „párbeszédében”, segít testünk üzeneteit tudatosítani. Használatával a kognitív szinten túli, mélyebb megértést és tartósabb változást érhetünk el. Teljesebb, tudatosabb jelenlétet, szelíd és mégis hatékony támogatást kínál, mind a coach-nak, mind az ügyfélnek. Ezáltal más minőségű coaching ülések jöhetnek létre. 

A fókuszolás módszertanát önmagában is használhatjuk, emellett integrálhatjuk is már meglévő eszközeinkbe, módszertárunkba, ezek “fókuszos” alkalmazásával.

A műhelyben bepillantást nyerünk a fókuszolás szemléletébe és eszköztárába. Megismerjük a fókuszolás működését és fő lépéseit, valamint a gyakorlatban is megtapasztaljuk a módszert. Gyakorlatok során a saját testi érzeteink felismerésével és üzeneteivel is dolgozunk. Végül konkrét példákon, eseteken keresztül nézzük meg a fókuszolás-orientált coaching működését.

Az előadó:

Medgyesi Krisztina PCC, coach, team coach, szervezetfejlesztő, tréner, fókusz tréner

www.biztonsagosvaltozas.hu

16 éve támogatok egyéneket, csoportokat és szervezeteket céljaik elérésében és abban, hogy a saját szempontjaik szerint jobban tudják élni az életüket. 6 évig voltam a coaching szakmai felelőse a Magyar Telekomban. 2012-ben végeztem el a New York-i Fókusz Intézet által is elfogadott fókuszolás trénerképzést, azóta kísérek egyéneket és oktatom a módszert csoportoknak. A fókuszolás megváltoztatta az életemet ☺. A Fókuszolás-orientált coaching elkötelezett híve vagyok, Magyarországon én oktatom a módszert. Az Art-Work csapat trénereként művészeti alapú vezetőfejlesztő programokat tartok, az Antener keretein belül pedig trénereket képzek.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára.

Az árakat itt találjátok:

Normál részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, Coach képzésben résztvevőknek 2500 Ft, az ICF egyesületi tagoknak ingyenes.

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

Időpont: 2022.09.14. 17.00-19.00

Helyszín: Zoom

Találkozunk az eseményen!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam