Ehhez a témához a Tranzakció Analízist szeretném ezen az estén segítségül hívni, azon belül is a drivereket.

Melyek a legbelső mozgató rugóim? Hogyan tudom azt a munkám szolgálatába állítani? Milyen belső driverei lehetnek az ügyfeleknek, és mi minden történhet velünk abban a rendszerben, amit közösen hozunk létre? Milyen engedélyekre van szüksége az ügyfélnek ahhoz, hogy ne vezérelje túl őt egy-egy driver? Hogyan kaphatja ezt meg indirekt úton tőlünk? Mi az, amit az ügyfél nem tanult meg a felnövekvése során, hogyan tanulhatja ezt meg, a velünk való közös munka segítségével?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ, sok saját élménnyel, interakcióval.

Márton Mónika PCC szervezetfejlesztő, tréner, coach, a Legacy ügyvezetője. 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, rendszeresen képez coachkat, trénereket. Az ICF akkreditációs bizottságának tagja. Tapasztalatait magyar és multinacionális nagyvállalatok vezetőfejlesztésében valamint szakemberek képzésében szerezte.

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az  ICF Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2016. november 10. 18:30 – 20:30

Helyszín: Bajor Gizi terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

REGISZTRÁCIÓ