Az eszköz Te magad légy!

Miben hasonlít egymásra egy coach és a világ egyik legjobb nyomozója? Sokkal több mindenben, mint elsőre gondolnánk. Az interaktív workshopon sorra vesszük, mi mindent tanulhatunk a detektívzsenitől és hogyan lehetünk látszólag eszköztelenül is a legjobb coaching eszközök birtokában.

Választ keresünk többek között olyan kérdésekre, mint hogy:

A kompetenciafórum során a közös munkát elsősorban a coaching szemléletű működés, a megállapodások kötése, a tudatos jelenlét és a tudatosság elősegítése kompetenciákra építjük, a velünk tartó kollégák ezekben fejlődhetnek az aktív bevonódást igénylő gyakorlatok által.

Az előadók:

Király Olívia PCC

Business és team coach, tréner, kommunikációs szakember és okleveles szervezetfejlesztési tanácsadó, valamint 2023-tól Az ICF Magyar Tagozata Kommunikációs Igazgatója vagyok. 2022-ben az Év ICF Coacha lettem. Egyéneket, csapatokat, csoportokat támogatok: a folyamatos fejlődés és fejlesztés iránti elhivatottságomat munkámon kívül pszichológus hallgatóként is megélem. Több coaching irányzatban is képződtem; megoldásfókuszú szemléletben, NLP-s eszközöket és cselekvésorientált személetet alkalmazva is dolgozom, valamint minősített PCM® coachként és trénerként kommunikációjuk fejlesztésében segítem a hozzám fordulókat.

Viniczai Andrea

Coach, tréner, újságíró és munkavállalói élmény szakértő vagyok, aki minden projektjében azt keresi, hogyan lehet sajátélményű megélés és tapasztalás segítségével tovább fejlődni. Mindig mindenben az újat keresem, a futás az állandó stabil pont az életemben, ami a mindennapi rezilienciámat adja és napról-napra mélyíteni az önismeretemet is. A témáról egy motivációs self- coaching könyvet is írtam Oravecz Orsolyával, Álmodj, tervezz, fuss! címmel, amit 2020-ban az Év Coach Könyve elismeréssel díjaztak.

Az árakat itt találod:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

Az ICF Kompetenciafórum rendezvényen való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Időpont: 2023.03.28. 17:00-19:00

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Bojtorján terem (1. emelet)

Találkozunk az eseményen!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam