Visszajelzéseink elfogultságunk, előítéleteink tükrében

A workshop alkalmával a coachot helyezzük a középpontba abból a szempontból, hogy hogyan, miként is adunk visszajelzéseket, hogyan vagyunk azokban benne mi magunk – legyen is szó ügyfél, mentorált, vagy coach hallgató felé adott visszajelzésről. Tudattalanul bár, de befolyásoljuk ezzel az ülések menetét és ez által az ügyfél munkájának eredményét. Az egyik legnagyobb lehetséges buktatója a coach-működésünknek, hogy míg jelen vagyunk, és személyiségünkkel, lényünkkel dolgozunk, kapcsolódunk, és mindezekkel előmozdítjuk ügyfelünk tanulását, fejlődését, addig ugyanakkor elfogultságaink, előítéleteink (legyen akár negatív, akár pozitív!) befolyásoló, vezető, vagy ellentéteket előidéző tényezőkként hatnak a folyamatra.

A közös munka alkalmával a következőkről lesz szó:


A Kompetencia Fórumon a következő ICF coachkompetenciákkal dolgozunk:

Az előadó: Csetneki Csaba PCC

Mintegy 20 év tapasztalattal rendelkezem a menedzsment tanácsadó és a szolgáltató szférában, melyet az Amrop felsővezetői tanácsadó cégnél illetve a MALÉV-nél szereztem. Tizenegy évig versenyeztem nemzetközi szinten, és jelenleg is aktívan foglalkozom élversenyzők fejlesztésével. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach – üzleti edző szakirányú továbbképzési szakképzettség oklevéllel rendelkezem. Business, team és sport coaching, tréning és facilitálás területeken végeztem továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban.

2013 óta vezetem saját független, coaching, tréning és tanácsadás területére szakosodott cégemet. 2014 óta töltök be elnökségi pozíciót a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozatában, ahol 2018-20 között a Tagozat elnökeként dolgozhattam, illetve jelenleg leköszönő elnökként az Etikai Bizottság elnökeként támogatom a coaching szakma hazai fejlődését. Aktívan részt veszek a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének elnökségi munkájában. Rendszeresen publikálok és tartok előadásokat hazai és külföldi rendezvényeken, mint például a Magyar Coach Egyesület, a Budapesti Metropolitan Egyetem Business és team coach képzése, a Coach Akadémia ACSTH képzése vagy az ICF programjain. Képzett ICF PCC Assessor – nemzetközi vizsgáztató vagyok.

Az ICF Kompetenciafórumon való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges.

Időpont: 2021. február 18. (csütörtök), 17.00 – 19.00
Helyszín: Zoom meeting, a linket a regisztrálók február 17-én kapják meg.
(Kérjük, regisztrálj 48 órával az esemény előtt, akkor tudjuk garantálni, hogy megkapod a linket.)

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam