Amiről “könnyebb” nem beszélni – bántalmazásaink, amikről tudunk és amikről csak sejtünk a coachingban

Talán mindannyiunk számára ismert téma a gyermekkori bántalmazás, ám bántalmazó viselkedéseink lépten nyomon jelen vannak felnőttkori kapcsolatainkban, amik beszivárognak a szakmánkba is. Megjelennek az ügyfeleinkkel való kapcsolódásban, csoportjainkkal és csapatainkkal való munkában, és természetszerűleg, mi coachként is használhatjuk a bántalmazást eszközként kisebb-nagyobb formában tudatosan, vagy tudattalanul. Célunk a workshopunkkal elsősorban a téma tudatosítása, szem előtt tartása és az ICF kompetenciákhoz való kötése. Kifejezetten fontosnak tartjuk a téma kötését a szerződéshez és a partnerséghez. Workshopunkon a tudatosítás mellett célunk egy olyan élményt létrehozni, ami a tudásátadás mellett a résztvevőknek lehetőséget ad a ‘bőrükön tapasztalni’ a bántalmazás hatását, ehhez meghívunk magunk mellé egy színész kollégát, aki abban lesz segítségünkre, hogy az összegyűjtött eszköztárban lévő viselkedéseket karakterként megjelenítse és megélhetővé tegye mindannyiunk számára.

Az előadók:

Annamari és Marci évek óta dolgoznak együtt és fejlesztenek közösen programokat, közös munkájuk leginkább a ’nem tudás’ témája által lett ismert a coach szakmában. MCC coachokként több ezer óra tapasztalatával, sikereinek és buktatóinak megosztásával szeretnének értéket létrehozni a szakmában. Hiszik, hogy a fejlesztés az egyik legizgalmasabb, leggyönyörűbb és gyakran a legfájdalmasabb utazás, mely utazás jóval komplexebb annál, hogy bepréseljük egy dobozba. Annyi bizonyos, hogy jó, ha van hozzá útitárs. 🙂

Az árakat itt találod:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

A webshopon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

Az ICF Kompetenciafórum rendezvényen való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Időpont: 2023.05.15. 14:00-16:00

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Juhar terem

Találkozunk az eseményen!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam