Az ICF Kávészünet egy különleges kapcsolatépítő esemény az ICF Magyar Tagozatának tagjai számára. A másfél órás program során gyakorlatok és játékok segíti a kapcsolódást, és lesz lehetőség a saját történeteinken keresztül inspirálni másokat.

Gyertek el, és ismerjétek meg jobban az egyesületi tagjainkat, beszélgessünk, inspirálódjatok néhány jó gyakorlattal!

A program:

9:45-10:00 Érkezés

10:00-11:45 Beszélgetés, játék, networking

11:45-12:00 Zárás, kérdések, ötletek

A program házigazdái:

Szirtesi-Nagy Réka ACC

Az elmúlt 10 évben egyének és csoportok fejlesztésével foglalkoztam, azzal szoktak megbízni, hogy facilitáljak csoportokat, lelkesítsek, beazonosítsak elakadásokat, fejlesztési lehetőségeket, találjunk megoldásokat.
Néha coaching szemléletű tréninget tartok, máskor élmény alapú szervezetfejlesztési programot, és arra is volt már példa, hogy teamcoaching keveredett csapatépítésbe. Hiszek benne, hogy az általam alkalmazott módszerek segítik egyének és csoportok egyedi megoldáskeresését.

Bőtös Balázs PCC, coach, tréner, személyiségfejlesztő

15 médiában eltöltött év után fordultam a coaching irányába, miután nagyon rossz tapasztalatokat szereztem – és láttam a romboló hatását az alacsony érzelmi intelligenciának – mind a szakmai, mind a magánéletemben.

Vezetőket és szülőket támogatok, hogy mélyülő önismerettel, hatékonyan és jó kedvvel éljenek, dolgozzanak. Hogy ne csak szemlélői legyenek az életnek, hanem örömüket leljék abban, hogy emberek között vannak, akikkel jól kijönnek, és akikkel együtt csinálhatnak, alkothatnak, elérhetnek valamit.

Az ICF Magyar Tagozatában a csatlakozásomtól kezdve részt veszek különböző önkéntes munkákban és eseményeken, 2018-tól 2020-ig az egyesület kommunikációs igazgatójaként dolgoztam az elnökségben.

Az árakat itt találod:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

A webshopon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával!

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Időpont: 2023. szeptember 15. (péntek), 10:00 – 12:00
Helyszín: személyes esemény, Magnet Közösségi Ház 1062 Bp. Andrássy út 98. (Rekettye terem)

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam