Az ICF Kávészünet egy különleges kapcsolatépítő esemény az ICF Magyar Tagozatának tagjai számára. A másfél órás SZEMÉLYES program során improvizációs játék segíti a kapcsolódást, lesznek különleges kérdések rapid randi formátumban, és lesz lehetőség a saját történeteinken keresztül inspirálni másokat. 

Gyertek el, és ismerjétek meg jobban az egyesületi tagjainkat, beszélgessünk, inspirálódjatok néhány jó gyakorlattal!

A program házigazdái:

Szirtesi-Nagy Réka ACC

Az alábbi témákban van korábbi fejlesztési tapasztalatom, Az elmúlt 10 évben egyének és csoportok fejlesztésével foglalkoztam, azzal szoktak megbízni, hogy facilitáljak csoportokat, lelkesítsek, beazonosítsak elakadásokat, fejlesztési lehetőségeket, találjunk megoldásokat.
Néha coaching szemléletű tréninget tartok, máskor élmény alapú szervezetfejlesztési programot, és arra is volt már példa, hogy teamcoaching keveredett csapatépítésbe. Hiszek benne, hogy az általam alkalmazott módszerek segítik egyének és csoportok egyedi megoldáskeresését.

Bőtös Balázs PCC, coach, tréner, személyiségfejlesztő

15 médiában eltöltött év után fordultam a coaching irányába, miután nagyon rossz tapasztalatokat szereztem – és láttam a romboló hatását az alacsony érzelmi intelligenciának – mind a szakmai, mind a magánéletemben.

Vezetőket és szülőket támogatok, hogy mélyülő önismerettel, hatékonyan és jó kedvvel éljenek, dolgozzanak. Hogy ne csak szemlélői legyenek az életnek, hanem örömüket leljék abban, hogy emberek között vannak, akikkel jól kijönnek, és akikkel együtt csinálhatnak, alkothatnak, elérhetnek valamit.

Az ICF Magyar Tagozatában a csatlakozásomtól kezdve részt veszek különböző önkéntes munkákban és eseményeken, 2018-tól 2020-ig az egyesület kommunikációs igazgatójaként dolgoztam az elnökségben.

Kérünk, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 24 órával.

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges.

Időpont: 2022. július 22. (péntek), 16:00 – 17:30
Helyszín: személyesen, MagNet Közösségi Ház, Kankalin terem (1062 Budapest, Andrássy út 98.)

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam