Az ICF Magyar Tagozataként mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szupervízió fontosságára. Ezért ösztönözzünk szupervízor és mentor coachainkat arra, hogy tagjainknak csoportos szupervíziós lehetőséget nyújtsanak a CSR program keretében, és azon túlmenően is. 2018-ban minél több szupervízor és mentor kollégánkat szeretnénk bevonni ebbe a munkába, hogy bátran válogathassatok, és minél többféle módszert, megközelítést, személyiséget tapasztalhassatok meg! SZUPERVÍZIÓRA FEL!

A coach munka magányos műfaj, ezért jól esik szakmai körben megbeszélni egy-egy ügyfél esetét. Dilemmák, lehetőségek, korlátok, megoldások és szakmai kérdések merülnek fel. Mindezt persze meg lehet beszélni egy kávé mellett is, de a csoportos esetmegbeszélő műhelymunka ennél többet ad.

Az esetmegbeszélő műhelymunka során kiemelt fontosságú:

Barnóczki Annamária MCC: Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a HR területén, valamint több, mint 10 éves vezetői tapasztalata van, ugyanennyi ideje coach. Tanulmányai során HR-es, valamint munka-pszichológusi és coach diplomát is szerzett. A magyaron kívül bolgárul és angolul is vállal megbízásokat. 2010. és 2015. között a Magyar Coach Egyesület elnöke volt, valamint 2016-17-ben az ICF Magyar Tagozat Akkreditációs igazgatója, ahol a coachok szakmai továbbképzése mellett a szakmai önszabályozást és érdekképviseletet tartotta elsődleges feladatának. A Nemzetközi Coach Szövetség által akkreditált coachként (MCC) a magas színvonal és az állandó szakmai fejlődés mellett kötelezte el magát. A folyamatos szakmai fejlődésen túl fontosnak tartja az önismereti munkát. Az élethosszig tartó tanulás és a tudásmegosztás híve, ezért folyamatosan oktat coach hallgatókat.

A magas szakmaiságon és etikusságon túl fontos számára a tudásmegosztás, így mentorcoachként támogatja a kollégákat a nemzetközi akkreditációban való felkészülésben.

2009. óta kísér és mentorál kollégákat az ACC, PCC, ill. most már az MCC felé vezető úton.

REGISZTRÁCIÓ

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. március 27. (kedd) 18:00 – 20:00

Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.