Vezetői tapasztalat megléte vagy hiánya – bármelyik lehet az erőforrásod!

A coachinghoz kapcsolódó szakmai témákról, határterületekről, módszertanról és szemléletről szóló workshop/előadás. Tökéletesítheted, árnyalhatod vagy színesítheted a szakmai tudásodat, inspirációt nyerhetsz a coaching szemléletű vezető eszköztárának bővítéséhez.

Hogyan befolyásolja a coach saját vezetői múltja a coaching folyamatot? – A coach vezetői tapasztalatának szerepe a vezetői coachingban.

Tudjuk, egy coach nem ad tanácsot (hiszen a coaching nem tudásátadásról szól), ezért coachként éppen úgy támogathatunk egy huszonöt éves vállalkozót vagy egy negyvenéves multinacionális cégben dolgozó felsővezetőt, mint egy hatvanéves villamosmérnököt. Szakmai eseményeken és szupervízióban gyakran hangot kap az a vélekedés, hogy vezetői tapasztalat nélkül nem lehet vezetőt coacholni – ugyanígy, szakági tapasztalat híján nehezebb boldogulni adott iparágban tevékenykedő cégnél, és megfelelő – közgazdász, jogász vagy éppen pszichológus – végzettség hiányában bizonyos ügyfeleknél hátrányba kerülhet egy coach azon kollégákkal szemben, akik birtokában vannak az ilyen irányú iskolai végzettségnek. Bizonyos végzettség, szakági vagy vezetői tapasztalat valóban előny, sőt, akár kifejezetten elvárás lehet a cégek HR szakembereinek körében is. 

A kérdés, melyet körüljárunk e Coachklubon, hogy ha nem is elégséges, de vajon szükséges feltétel-e a vezetői múlt ahhoz, hogy egy coach vezetőket támogasson?

Az előadó:

Bodnár Barbara ACC, business és team coach, szervezetfejlesztő, az ICF Magyar Tagozatának Kommunikációs Igazgatója

Tanítónő akartam lenni, mégis az egyetemen közgazdászként végeztem. Utána 7 éven át dolgoztam multinacionális környezetben (leginkább bankban), azonban miután anya lettem, egyre jobban kezdett foglalkoztatni az önismeret. Miért vagyunk olyanok, amilyenek? Kik szeretnénk lenni igazán? Mi motivál bennünket? 

2017 óta coachként dolgozom, ebben találtam meg önmagam. Az évek során tanultam business és team coachingot, Gestalt módszertant, cselekvésorientált coachingot és megoldásfókuszú gyerek-és kamaszcoachingot is.

Örömmel támogatom az ICF jószolgálati programjait 2018 óta, így együttműködtem már jónéhány nagyrabecsült civil szervezettel és egyetemmel a coaching keretein belül. 2019 óta dolgozom szorosan az ICF Magyar Tagozatával, a kommunikációs csapat tagjaként, majd 2021 óta Kommunikációs Igazgatóként. Nagyon szeretem a munkámat és hálás vagyok a kapcsolódásokért és tapasztalatokért, amiket általa kaptam.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára.

Az árakat itt találjátok:

Normál részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, Coach képzésben résztvevőknek 2500 Ft, az ICF egyesületi tagoknak ingyenes.

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

A programon való részvétel 2 CCE pontot ér az ICF akkreditációs rendszerében.

Időpont: 2022.10.12. 17.00-19.00

Helyszín: Zoom

Találkozunk az eseményen!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam