Megküzdés a félelemmel

 

Korábban gazdasági újságíróként ismertem meg az üzleti élet szereplőit, dilemmáit és feszültségeit. Így nagyon is megértettem, mire gondolhatott Sir John Withmore, amikor budapesti workshopján azt mondta: „Az üzleti élet annyira képes félelmet ébreszteni, mint egy tigris közelsége. Ezért a legfontosabb teendő a félelem felismerése és leküzdése, éspedig az emberek önmagukba vetett hitének megerősítésével.”

Ebben kulcsfontosságú az ICF-kompetenciák közül a tudatosság létrehozása. A coach segít feltárni az ügyfélben, hogy kitől, mitől fél.

 

A megoldáshoz vezető úthoz a hazai és nemzetközi coachoktól szerzett ismeretek és a saját, évtizedes megfigyelések, tapasztalatok vezettek.

 

 

Peredi Ágnes ACC

Egy évtizede coacholok szenvedélyesen. Elvégeztem a Coach Akadémiát, azután, a legelsők között Magyarországon, megszereztem és többször is megújítottam az ICF ACC minősítését. 
2009-ben megjelent a „Túlélési kézikönyv – nemcsak a lapátra tett nemzedéknek” című könyvem. 
2011 óta folyamatosan részese vagyok a Coaching Határok Nélkül programjának, s ez alatt mintegy 80 nemzetközi coachtól tanultam. Közülük 15-tel nagy interjúkat is készítettem, amelyek a „Coaching Határok Nélkül – 15 mestercoach kedvenc eszköze” című könyvben jelentek meg. (Társszerzője Ábri Judit MCC.)  Megismertem az amerikai Williams féle életkészség módszerét és az Emotional Management Method for Individuals gyakorlatát is. 
Különlegesen nagy öröm, hogy oktatója lehettem az ELTE 2013-ban indult üzleti coachképzésének. 

 

 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Az ICF Coachklub ezen programja 2 CCE (Continuing Coaching Education) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2019. szeptember 5. (csütörtök) 18.30–20.30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam