Generációs kihívások a team-munkában

A coachinghoz kapcsolódó szakmai témákról, határterületekről, módszertanról és szemléletről szóló workshop/előadás. Tökéletesítheted, árnyalhatod vagy színesítheted a szakmai tudásodat, inspirációt nyerhetsz a coaching szemléletű vezető eszköztárának bővítéséhez.

Bizonytalan, változó világunk és a legújabb munkahelyi trendek szokatlan helyzetek elé állítják a szakembereket, vezetőket. A munkahelyeken megjelenő generációs kihívások új megvilágításba helyezik a munkaerő megtartást, az egyéni motiválást és a vállalati elköteleződést.

Jelenleg négy generáció dolgozik együtt a munkahelyeken és az előrejelzések szerint a nyugdíjkorhatár kitolásával, valamint az Alfa generáció munkaerőpiaci megjelenésével 6-8 éven belül ez a szám ötre fog nőni.

Hogyan jöhet létre párbeszéd és hatékonyan együttműködő közösség a többgenerációs munkahelyeken? Milyen kihívásokat és új megoldásokat hozhat magával ez a széles korosztályos megoszlás a csapaton belül? Mik a megtartás és az elköteleződés eszközei a legfiatalabb munkavállalóknál? Vállalati know-how és jógyakorlatok megosztása kerekasztal beszélgetés keretén belül olyan vezetőkkel, szakemberekkel, akik belső coachként és mentorként is támogatást nyújtanak a csapatuknak – kiemelten a legfiatalabb, Z generációs munkavállalóknak.

A kerekasztal-beszélgetést vezeti:

Mézes-Lendvai Dorottya ACC, Business- és karrier coach, generációs tréner

Kíváncsi ember vagyok, mindig is kíváncsi voltam. És imádok kérdezni. Talán ezért is indultam rádiós riporterként, mert mindig volt valami, amit meg akartam kérdezni. Coachként is kérdezek. Csak egy picit másképp ☺

Business- és karrier coachként leginkább munkahelyi elakadásokban, karrierváltásban és a belső motiváció újra felfedezésében támogatom ügyfeleimet. Z generációs coachingot is tartok, melynek során legtöbbször karriertervezéssel és a fiatalok kapunyitási kihívásaival dolgozunk. 

Néhány éve kezdtem el foglalkozni a generációmenedzsmenttel, leginkább arra fókuszálva, hogyan lehet összhangba hozni a generációs különbségekből fakadó eltérő munkahelyi működéseket? 

A coaching mellett ebben a témában tréningeket, workshopokat és különböző érzékenyítő programokat is tartok.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői:

Seres Nikolett,

Public Affairs Partner, Roche Magyarország

Takács-Fulai Viktória,

Co-founder, CEO, Blue Colibri International Kft.

Horváth Ádám,

Chief Sparkle Offizzer, Brandfizz
Elnökségi tag, Európai Employer Brand Szövetség

Perepelica Kirill

Chief Expansion Officer, Co-Founder, Munch

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára.

Az árakat itt találjátok:

Normál részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, Coach képzésben résztvevőknek 2500 Ft, az ICF egyesületi tagoknak ingyenes.

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

A programon való részvétel 2 CCE pontot ér az ICF akkreditációs rendszerében.

Időpont: 2022.11.15. 18.00-20.00

Helyszín: Zoom

Találkozunk az eseményen!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam