Az Action Learning Team Coaching módszertan

 

A szakmai bemutatón meghallgathatja a módszertan részletes ismertetőjét és személyes élményt is szerezhet annak kipróbálásával. Várjuk szeretettel egy 2 órás szakmai feltöltődésre és inspirációra!

 

Az Action Learning kiváló olyan esetekre, amikor egy szervezetben:

 

 

A módszertan elemei:

 

 

Hogyan hat az Action Learning csoport coaching a résztvevőkre?

 

Ladics Viktória hazailag elismert coach, csoport coach, Action Learning tréner, vezető- és szervezetfejlesztő és HR tanácsadó. Közel háromezer órányi coaching, team coaching és tréneri tapasztalattal rendelkezik, amelyre az alábbi ügyfélkörben tett szert: Bonafarm Csoport, Bosch, Celanese, Cisco, Commerzbank, Delta Informatika, Díjbeszedő, ELMŰ, EON, Eximbank, GDF Suez, Generali, Graphisoft, ING, Mazars, Sanofi, Schibsted Media, Spar.

Pályafutása során 15 évet töltött el HR-esként a vállalati oldalon;  toborzási menedzserként a Citibanknál, toborzási vezetőként az Ernst & Youngnál, majd HR Igazgatóként az ING Magyarországnál.

Saját cégét, a HR Partner Consultingot 2011. elején alapította, mely tanácsadó szervezet ma már több üzletággal és 36 fővel a hazai HR tanácsadási piac meghatározó szereplője.

Pécsett szerezte HR-diplomáját, coaching tanulmányait a Flow Coaching School-ban kezdte 2005-ben. 2008-ban az ő kezdeményezésére indultak útjára Magyarországon a nyílt Action Learning Team Coaching képzések a Gestalt Coaching Centerrel együttműködésben.

Viktória ma az Action Learning módszertan egyik legmeghatározóbb hazai szakembere és vezető trénere. Az elmúlt években több száz coach és vezető fejlesztési folyamatát kísérte végig Action Learning Team Coachként belső vállalati folyamatok, valamint nyílt képzések keretében.

Missziójának tekinti a nők visszaintegrálását a munkaerő piacra. Ebben a témában 2012-ben meghívott előadója volt a TEDx Women budapesti konferenciának.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2017. június 1. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam