A tranzakcióanalízis gyökereire építő, PCM® első látásra egy személyiség modell. Értő kezekben azonban a kommunikációs eszközök és így a coaching intervenciók széles körben alkalmazható eszköztárává válik. Lehetőséget nyújt arra, hogy konkrét megfigyelések alapján következtessek az ügyfelem pillanatnyi belső állapotára: érzékeljem azt, hogy konstruktívan van-e jelen a helyzetben vagy valamilyen „előre huzalozott” stressz-mintázatot mutat a folyamatban. Lássam azt, hogy személyiség-eszköztárának mely részét kapcsolja be a folyamatba.  Ezen megfigyelések alapján a modell pedig egyértelmű iránymutatásokat ad arra, hogy az adott pillanatban milyen módon kell kapcsolódnom ügyfelemhez. Miként érhetem el az ügyfelemet.

 

A program során röviden bemutatom a modell hátterét és alkalmazási lehetőségeit, betekintést nyújtva a PCM® mélyebb pszichológiai perspektíváiba is, lehetőséget nyújtva a személyes tapasztalatra, élményre is.

 

Csigás ZoltánCsigás Zoltán,

„Professzionális kíváncsi emberként” szoktam bemutatkozni. Kérdezek, jelentést, megértést és következő lépéseket segítek találni ügyfeleimnek. Legyenek ők akár egyének, csoportok vagy szervezetek. Ebben a munkámban három dolgot kombinálok leginkább. Coach vagyok és coach képző a GROW csoport színeiben. Nemzetközi egyéni akkreditációmat az EMCC (European Mentoring and Coaching Council)-nél szereztem, Senior Practitioner szinten. Kutató vagyok. A GROW csoport kutatás szakmai vezetőjeként és az EMCC nemzetközi kutatási alelnökeként dolgozom. A harmadik dolog, a kedvenc módszertanom a PCM – Process Communication Model. Ennek trénereként, coach-aként és magyarországi üzleti vezetőjeként is tevékenykedem.

Közel tíz éves tapasztalattal rendelkezem különböző fejlesztői szerepekben.

 

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagok számára 4000 Ft, az Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2016. november 22. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

 

REGISZTRÁCIÓ

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam