A coachinghoz kapcsolódó szakmai témákról, határterületekről, módszertanról és szemléletről szóló workshop/előadás. Tökéletesítheted, árnyalhatod vagy színesítheted a szakmai tudásodat, inspirációt nyerhetsz a coaching szemléletű vezető eszköztárának bővítéséhez.

Képzeljük újra a tanulást! – egy önszerveződő csoport tapasztalásai arról, hogyan tanulunk

Képzeld újra a jövőt! Mi történik, ha a megszokott keretekből kilépve nem a „hagyományos” tanulási módszert választod coach kompetenciáid/tudásod fejlesztésére, hanem az ismeretlenbe ugorva más kollégákkal együtt hozol létre egy teljesen új tanulási folyamatot? Nos, többek között ez a program lesz az eredménye. Egy mentoring folyamat résztvevőiből spontán verbuválódott csapat indult el a csoportos fejlődés, tudásmegosztás útján, ahol a személyiségekből, stílusokból adódó eltérések ellenére, vagy éppen ebből adódóan született egy közös tudás. Programunk célja egyrészt ennek az önszerveződő folyamatnak, másrészt a közösen megalkotott tudásanyag értékének bemutatása. Az utóbbit illetően azt a munkát kívánjuk bemutatni, amelyben 1. a Kolb-féle tanulási preferenciák és a PCM distressz-mintázatainak összefüggéseiről hipotézist fogalmaztunk meg. 2. Az erre alapuló, nem reprezentatív kutatásunk eredményeként arra is választ keresünk, hogy létezik-e a coach-okra jellemző, hatékony tanulási módszer, 3. és szignifikáns-e valamilyen személyiségtípus, amely coach-csá tesz bennünket. 4. Végezetül, mindez milyen kérdéseket vethet fel, és hogyan dolgozhatunk velük szupervíziós környezetben?

A programunk résztvevői és szerzői Izsák Norbert MCC mentorklubjának egy bemutató coachingja nyomán spontán szerveződő „alumni” tagjai. Az ICF-keretei között a szerzők és résztvevők szereposztása és szakmai szerepvállalása: Házigazdák Csabai-Paska Böbi ACC, szupervízor; Nyerges Zsolt Endre PCC, PCM® coach és tréner. Együttműködő munkatársaink Schauermann Tamás EMCC Senior Practitioner, PTE coach-tanár – oktatásmódszertani szakértő; Pantya-Vida Zsuzsa coach, angoltanár és manuál terapeuta; Zolák-Hegyi Andrea coach és színész; valamint Rumszauer Péter ICF coach és mérnök-tanácsadó.

Az előadók:

Csabai-Paska Böbe, ACC

Nyerges Zsolt, PCC

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára.

Az árakat itt találjátok:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

A programon való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

Időpont: 2022.11.30. 18:00-20:00

Helyszín: Zoom

Találkozunk az eseményen!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam